Az ejjel arra ebredtem, hogy szinte teljesen a hasamon alszom. Nagyon rossz erzesem volt, es most van egy kis lelkiismeret furdalasom. Mas is volt mar igy?
Persze, ilyenkor még nincs baj. Majd lesz olyan, mikor nem is tudsz megfordulni.
Ha a dokid ezt mondta, akkor ne aggódj!
szia!
Semmi ártalmasat nem tettél. A kisbabádat odabent úgy kell elképzelni, mint egy nejlonzacsiba zárt valamit . a nejlonzacsit jól betekerték, hogy minden oldalról kemény legyen, de ne feszülésig , csak úgy hogy őrizze a rugalmasságát. Ha elkezded nyomogatni , vagy az asztalhoz préselni nem lesz baja, mert megvan az a tulajdonsága , hogy "összenyomhatatlan" .Na, ilyen helyen van a babád is:) Én eleve nem szeretek ugyan hason aludni , a kedvenc pozícióm a hátonfekvés . Képzelheted, eleinte félve olvastam , hogy az oldalt fekvés a legideálisabb , merthogy háton nem kap elég vért a méh , meg feszül... 37 hetes vagyok, babó jól van köszöni , és továbbra is a fő alvási irányom a hátonfekvés:) A hason fekvés egy idő után a még nagyobb pocid miatt lesz kellemetlen , de azt úgyis észreveszed! :)
1 másik kismami
szia
volt hogy a 40.heten is majd teljesen hason voltam...a baba ugy helyezkedett hogy neki is nekem is jo legyen :) ne aggodj, ha valami nem jo neki azt a tuttodra hozza...volt hogy arra ebredtem hogy olyan iszonyatos rugdosasba kezdett, mert nem volt neki kenyelmes, hogy majd leesett a pocakom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!