Normális hogy furdal a lelkiismeret mert elmentem a férjem osztálytalálkozójára és anyukám vigyázott pár órát a 3 hónapos bébimre? Rossz anya vagyok amiért elmentem?
szia
az természetes hogy hiányzott és végig rágondoltál.de lelkifurdalásod nem kell hogy legyen.igaza van férjednek és anyósodnak,neked is kell a kikapcsolódás, ez a babónak is jó, ha egy kiegyensúlyozott anyukája van.
az én kisfiam 4hós kora óta,havi 1x,azaz eddig kétszer ,anyunál alszik, ilyenkor elmegyünk vacsorázni, mozizni,és végig alszok egy éjszakát.persze, óránként sms-ekkel "zaklatom" anyut, mit csinálnak
:)
boldog karácsonyt
5hónapos kisfiú anyukája
Szia,
Mit szeretnél hallani? Igen szörnyű, hogy elmentél, és picit szórakoztál.:)
Azért mert gyermeket vállaltatok nem kell semmit sem feladnod. A picire vigyáztak, nem egyedül hagytad otthon, hanem olyanokkal volt, akik szeretgetik.
Gondoskodtál arról, hogy amíg nem vagy vele legyen enni/innivalója, tiszta pelusa. És hazamentél hozzá. Gondolom nem részegen drogosan, és te tetted le csicsizni.
Nekünk anyáknak is van jogunk élni, jó nem úgy mint a bébi előtt, de néhány óra szabadidő, szórakozás jár.
Nyugodj meg, és nyugodtan szórakozz egy picit.
Kellemes Karácsonyt, és Boldog Babázást
Szia!
Én is így voltam, és óránként csörögtem a sógornőmnek, hogy mi van a gyerekkel. A végén már rám kiabált, hogy fejezzem be, és foglalkozzak a bevásárlással. Ugyanis ajándékokat mentünk venni, éa a 2 hónapos kisfiamat nem akartam a tömegbe vinni. Nehogy elkapjon valamit. Igaza volt, végül is neki is van három lurkója, és tökéletesebb anyát el sem lehet képzelni, de azért nekem is volt egy lelkiismeretfurdalásom, és nagyon hiányzott a picim!
De szerintem ez természetes.
Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!