A férjem akarja a babát, én nem?
Én ugyanígy estem teherbe, tök jó volt minden a férjemmel, mindenünk megvolt de szerettünk volna még élni egy kicsit kettesben. Egyetlen egyszer kockáztattunk mi is és terhes lettem. Amikor megtudtuk teljesen kétségbe estünk kb ugyanazok miatt amiket leírtál de az abortusz valahogy nem fordult meg a mi fejünkben sem.
Megtartottuk végül, már másfél éves. :) Egy igazi kis álombaba lett; gyönyörű, okos, egészséges, soha semmi gond nem volt sem az evéssel, sem az alvással, teljesen komplikációmentes terhességem volt 0 rosszulléttel majd gátvédelmes álomszülés után villámgyorsan felépültem. A nagyszülők bármikor vigyáznak rá ha kell, mindenkivel elvan de este 8-kor kidől és 12 órát alszik pár hónapos kora óta ezért minden estét együtt tudunk tölteni a férjemmel. Bárhova el is vihetjük magunkkal mert nagyon rugalmas gyerek. Ha a férjed ilyen lelkes akkor gondolom az ő segítségére is számíthatsz majd, ez nagyon fontos szerintem. Minket nagyon összekovácsolt a baba, sokkal szorosabb a kapcsolatunk mint előtte.
Nem akarlak meggyőzni semmiről de a mi példánk talán egy pozitív történet arra, hogy nagyon szuperül is alakulhatnak a dolgok egy ilyen esemény után. :) Ma már rengeteg teszt van ami kiszűri a legtöbb súlyos betegséget pl Prena, Nifty, ez nem olcsó de ha belefér akkor akár a saját megnyugtatásodra megcsináltathatjátok. Minden jót kívánok nektek és remélem a legjobbakat bárhogy is döntötök. :)
Nagy segítség lenne a férjem, az biztos, anyukám is nagyon le akar beszélni az abortuszról, egyébként anyósom és anyum is 3 utcára laknak tőlünk, tehát ők sem lennének messze.
Csak ilyenkor jönnek a félelmeim, hogy orvoshoz kell majd járni, amit utálok, és, hogy még én is gyerek vagyok, meg minden amit leírtam....
Egyebként, mint irtam, a férjem nyáron sokat dolgozik, és én rettenetesen egyedül szoktam érezni magam olyankor,amitől már a falat tudnám kaparni. Már az is eszembe jutott, hogy ezt a gyermeket az égből kaptam, hogy többé sose legyek egyedül.
De aztán meg eszembe jut, hogy lehet, hogy ilyen nincs is... Attól függ, hiszünk e benne...
Ne haragudjatok, hogy ennyit írok, de annyira jól esik kiírni magamból a gondolataim....
Szerintem tartsd meg. Nálad semmi baj azon kívül, hogy beparáztál.
Mi nagyon akartunk babát, mégis mikor kiderült hogy terhes vagyok úgy féltem, hogy sírtam :D
Az egész terhességem egy pokol, fenyegető koraszülés, kórház, gyógyszerek, mégis nagyon várom :)
Nem véletlenül 9 hónap egy terhesség. Nem kell félned semmitől. Gondolj arra, hogy a kisbaba a te és a férjed összegyúrt képe :)
Nézd azért ne úgy fussatok neki hogy minden csupa rózsaszín felhő lesz. Mert nagyot lehet ám koppani ha nyertek egy hasfajós babát, aki pl a mozgásfejlődés során is hozzá a tankönyvi formát és emiatt még 1 évesen is horror néhány éjszaka, mikor járni tanul. Ez amúgy konkrétan az én fiam, viszont oda nem adnám senkinek. (na jó persze, ahogy írták már van hogy a lelkemet is eladnám egy kis nyugalomért.. 😆) de összesegeben imádom hogy ő van nekünk.
Minden nehézség ellenére a legnagyobb örömforrás ő nekünk, de a legkevésbé sem cukormázas, babakacajos minden napunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!