Védekezés mellett teherbe estem. Ő lenne a negyedik baba, férjem nem akarja. Teendő?
Férjem az anyagi dolgok miatt nem akarja.
Azt mondja,hogy nem,mert nem állunk valami fényesen,nincsenek megtakarításaink,de nem akar kitenni lelki és fizikai kínzásnak,ami egy terességmegszakítással jár,ezért ha akarom,akkor oké.
Miért kényszeríti rám a végleges döntést?
Miért nem mondja ki hogy igen vagy nem?
Tudom,valószínűleg túlforgom,de ez egy nagyon komoly döntés.
Úgy érzem nem vagyok képes megöletni,igaz negyedik terhességet,babát sem akartam,de ez van....viszont úgy sem akarom,hogy csak én akarom....
Mit tegyek?
Szia! Én a harmadik babával lettem terhes védekezés mellett. A párom ugyan azt mondta, mint a tied. Én megtartottam a babát és most már a párom is imádja, pedig még pocaklakó. A férfiakban nincs meg ez az ösztön, ami a nőkben, és ameddig nem érzik mozogni a babát vagy nem látják ultrahangon, addig nem nagyon tudnak hozzá kötődni. Én jól döntöttem, remélem neked is sikerülni fog meghozni a legjobb döntést, és nem bánod meg akár hogy is dönts.
26hkm.
a férjed rád bízta döntést ami szerintem korrekt, unfair az lenne ha azt mondaná nem és kész!!!!!
az meg agy dolog hogy nem akarja, de ő akkor lesz apa mikor a kezébe fogja, te már most is anya vagy !
én nem dönthetek helyetted, dönts úgy hogy ne bánd meg soha egy percre sem !!!
Megmondom őszintén, hogyha anyagilag nem tudnám bevállalni. Tehát 3-4-5 évre előre úgy látnám, hogy sajnos csőd lenne még jobban a háztartásban, akkor nem vállalnám be.
Egy abortusz nem a legjobb és nem is támogatom, de három gyerek után már "teljesen mindegy"! [hú, de rossz ezt leírni!]
Szóval, ha centről centre élnénk meg, akkor biztos, hogy nem vállalnám be.
Ettől nem lesz jobb élete senkinek sem.
Hát nem azt mondta konkrétan hogy nem akarja, hanem hogy ha az eszét hazsnálja,akkor nemet mond rá.
Viszont ha mint apuka gondolkozik a kérdésen egyértelmű igen,mert a szívnek,az apai szeretetnek nem lehet parancsolni.
Nélkülöznie nem kellene,de valószinűleg ha betölti a 18-t nem fogunk tudni neki lakást venni.
Ami még zavarnja a párom, hogy 3 szobás a lakásunk,tehát a négy gyerek két szobán osztozna,és hogy milyen rossz egy gyereknek ha nem lehet külön szobája.....amit személy szerint én cáfolok....
Hogy miért kényszeríti rád a döntést? Talán azért, mert a férfiak általában ilyenek, szeretnek kapásból hárítani. Az én férjem is ilyen. De valószínű, hogy a férjednek is nehéz lenne kimondani, hogy igen vagy nem. Úgy ahogy neked is nehéz, hiszen te is kételkedsz egy kicsit.
Beszéld meg vele, hogy szeretnéd ha közös döntés lenne, hiszen ketten hoztátok össze, ezért kettőtök felelőssége a baba jövője. Akárhogyan is döntötök, csak úgy döntsetek, hogy a jövőben úgy kell éreznetek, hogy most s ebben a pillanatban ez volt a jó döntés. Minden jót kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!