Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Védekezés mellett teherbe...

Védekezés mellett teherbe estem. Ő lenne a negyedik baba, férjem nem akarja. Teendő?

Figyelt kérdés

Férjem az anyagi dolgok miatt nem akarja.

Azt mondja,hogy nem,mert nem állunk valami fényesen,nincsenek megtakarításaink,de nem akar kitenni lelki és fizikai kínzásnak,ami egy terességmegszakítással jár,ezért ha akarom,akkor oké.

Miért kényszeríti rám a végleges döntést?

Miért nem mondja ki hogy igen vagy nem?

Tudom,valószínűleg túlforgom,de ez egy nagyon komoly döntés.

Úgy érzem nem vagyok képes megöletni,igaz negyedik terhességet,babát sem akartam,de ez van....viszont úgy sem akarom,hogy csak én akarom....

Mit tegyek?

2013. febr. 7. 15:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
már értem itt az egyedül nevelést úgy ahogy itt is sokat csinálják hogy elválnak vagy külön címre költöznek a férjükkel és szégyen nem szégyen amit ad az állam el kell venni élni kell vele!!!
2013. febr. 7. 15:30
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
Hííí baca meg gyorsan ment a lepontozás!!!de nyugodtan engem nem zavar:)))
2013. febr. 7. 15:30
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Na mi ugyanígy vagyunk...3 szoba is stimmel. A férjem is felhozta ezt példaként arra hogy miért nem jó ötlet meg az anyagiakkal is így vagyunk. Nem éhezünk de nincs megtakarításunk különösebben. Kocsit is le kéne cserélni hiszen ebbe csak 3 gyerek fér és most nem tudjuk lecserélni. Ő is ugyanezt mondta mint a te férjed hogy döntsem el én. Hát rohadt nehéz az az igazság..mert most 3 vagy 4 már nem édes mindegy? De közben meg hogy a fenébe ne lenne már más a dolog hiszen egyel több "éhes száj" még egyel több gyereknek energia, szeretet, türelem.

Nem tudom mi a jó. Ezt mondta az én férjem is hogy bárhogy döntök, támogat benne.

Én néha örülnék ha inkább azt mondaná kerek perec hogy tartsuk meg vagy ne tartsuk meg.

2013. febr. 7. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
Látom vkinek semmilyen válasz nem lett hasznos. Biztos unatkozol drága szívecske de inkább szerezz magadnak vmi értelmes hobbit minth lepontozgasd a jó népet. Sajnállak tudod mert sanyarú életed lehet h ebben lelsz örömöt.
2013. febr. 7. 16:01
 15/20 anonim ***** válasza:
26%
hűűű de unatkozik vki tényleg...
2013. febr. 7. 16:03
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
nagyon nyomi az biztos de el tudom képzelni a fejét h ül a gép előtt frissítgeti mikor érkezik új válasz és pontozza is le :D nagyon beteg lehet a fejre de akkor legalább nem cska nekem tűnt fel hanem neked is utolsó :D
2013. febr. 7. 16:05
 17/20 A kérdező kommentje:

én ugyan senkit le nem pontoztam,hiszen mindenki a kérdésre válaszoltál intelligensen,úgy ahogyan illik.akinek meg ez okoz örömet....hát ...inkább nem is mondok semmit.

Mindenesetre a szegényes lelkivilágához csak gratulálni tudok.

2013. febr. 7. 16:13
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

Hidd el meg fogja szeretni!

Leírom a példámat!

Úgy voltunk vele, jöjjön a baba, de sem én sem a férjem nem gondoltuk, hogy elsőre sikerül! Én nagyon akartam, ő nem igazán! Persze nem volt kérdés, hogy megtartsuk.

A férjem fiút akart én tudtam, hogy kislány lesz, az is lett. A férjem egy uh képet, egy felvételt nem nézett meg, talán csak egy pillanatra! Azt mondta ő be sem jön a szülésre. Mit fog kezdeni egy lánnyal stb. stb. De ott volt a szülésnél is! Ő fogta meg először!

Már 3 éves és elválaszthatatlanok, imádják egymást!

Szerettünk volna második babát, mindketten. De sajnos 7 hetesen elvetéltem, missed ab., nagyon-nagyon fájt nekünk, ennek egy éve. Most ott tartunk, hogy úgy néz ki ismét babát várok, de jövő héten kiderül! Nagyon szeretnénk! :-)

Kívánom, hogy hozzátok meg a legjobb döntést, de szerintem már meghoztátok!

2013. febr. 7. 17:22
 19/20 anonim ***** válasza:
79%
Én nem tudnám elvetetni a helyedben! Mi a hatodik babánkat várjuk, igaz, mind tervben volt (pontosabban az ötödik védekezés mellett fogant, de őt is terveztük, csak későbbre), de úgy érzem, ha azt mondanám, nem szeretnék többet, és utána jönne még egy, akkor sem lenne kérdés, hogy bevállaljuk! Én úgy tapasztaltam, hogy nekünk minden gyerekkel egyre jobbak lettek az anyagi lehetőségeink. Szokták mondani, hogy ahová Isten báránykákat ad, oda legelőt is ad, ez nálunk egyértelműen így van! Ha tudok, szívesen segítek bármiben!
2013. febr. 7. 19:19
 20/20 anonim ***** válasza:
26%

Semmi esetre se ölesd meg, az a legborzalmasabb dolog, amit valaki elkövethet. Ha abortuszra mész, attól a naptól kezdve már nem emberi lény lennél, hanem egy szörnyeteg.

Hogyan tudnál onnantól az élő gyerekeid szemébe nézni?

Elmondani nekik, hogy meggyilkoltad az öccsüket? Hm?

Szüld meg mindenféleképpen! Aztán hogy utána örökbe adod-e, akár csak ideiglenesen az már a ti dolgotok.

2013. ápr. 16. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!