Terhes vagyok es a ferjem nem akarja a babat. Mit tegyek?
Majd megbarátkozik vele. Reméljük :)
De mi baja vele? A kettöt is megbanta? Gondolom nem is neki kéne pelenkazni, èjjel felkelni...
Penzugyileg pedig 3 jobb mint ketto.
El ne vetesd szerintem. Ha el akar hagyni akkor elobb utobb ugyis el fog. De az abortuszt örökre megbánnád.
Szereti a masik kettot csak most kezdett vallalkozni es eleg kimerult a masik ket gyerkoc is abban a korban van, hogy most nem konnyu veluk. Szerintem turelem hijan van es neki most sok lenne meg egy baba.
Viszont ez atmeneti idoszak, ugye raeroltetni nem szeretnem de a szivem szakad meg meg a gondolattol is:(
Penzugyi gondjaink nincsenek en is vallalkozo vagyok es eleg jol keresunk.
Szoval a penz nem akadaly inkabb amit leirtam..
Nem vetetném el. Nálunk a 4. gyerek lett a nem tervezett. Szerencsére a férjemnél ez szóba sem jött, de biztos vagyok benne, ha azt mondta volna, vetessem el, az a kapcsolatunk végét jelentené.
Ne hozd szóba a témát, talán majd megbarátkozik a gondolattal.
3. válaszoló, gondolom neked pulyád van, de nem mindenki az a kategória! Ne magadból indulj ki! :)
Kérdező! Ez sajnos egy ördögi kör, ezt alaposan át kell beszélni, valamelyikőtöknek meg kell a másikat győznie.
3 as valaszolo azert kerdeztem mert el vagyok keseredve es hatha volt mar valaki ilyen helyzetben. A te valaszod minosithetetlen szamora ha te igy gondolkozol egyaltalan nem kell valaszolnod!
A tobbieknek koszonom.
Nalunk sem volt tervezett a baba de mar itt van es a kapcsolatunk szilard. A lelke melyen tudom, hogy szeretne de pont ez a gondja, hogy keveset van itthon es lesz is az elkovetkezo idokben. Ugy erzi a masik kettovel is alig tud foglalkozni es nincs annyi turelme sem. Ket kicsivel vagyok itthon mellette azert en is dolgozom. Szoval ez az o gondja. Reszben igaza van de mint irtam itt van mar es en szeretnem ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!