Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok es a ferjem nem...

Terhes vagyok es a ferjem nem akarja a babat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok harmadik baba lenne de a ferjem hallani sem akar rola. Nagyon el vagyok keseredve:(

2015. jún. 18. 19:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%

Majd megbarátkozik vele. Reméljük :)

De mi baja vele? A kettöt is megbanta? Gondolom nem is neki kéne pelenkazni, èjjel felkelni...

Penzugyileg pedig 3 jobb mint ketto.

El ne vetesd szerintem. Ha el akar hagyni akkor elobb utobb ugyis el fog. De az abortuszt örökre megbánnád.

2015. jún. 18. 19:42
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Azt azért majd ketten úgyis eldöntitek.
2015. jún. 18. 19:43
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Abortusz vagy keresd meg a pénzt amiből felneveled egyedül a puját.
2015. jún. 18. 19:44
 4/16 A kérdező kommentje:

Szereti a masik kettot csak most kezdett vallalkozni es eleg kimerult a masik ket gyerkoc is abban a korban van, hogy most nem konnyu veluk. Szerintem turelem hijan van es neki most sok lenne meg egy baba.

Viszont ez atmeneti idoszak, ugye raeroltetni nem szeretnem de a szivem szakad meg meg a gondolattol is:(

2015. jún. 18. 19:59
 5/16 A kérdező kommentje:

Penzugyi gondjaink nincsenek en is vallalkozo vagyok es eleg jol keresunk.

Szoval a penz nem akadaly inkabb amit leirtam..

2015. jún. 18. 20:00
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Várj pár napot, mellőzd a témát. Egy olyan nap, amikor nyugisabbak vagytok vagy nincs munkája hozd fel ismét és higgadt fejjel beszéljétek meg. Egyikőtök sem erőltetheti a másikra az akaratát. A baj az, hogy ha ő nem szeretné, te pedig igen de miatta elveteted, azért lesz vége a kapcsolatnak, mert nem önszántadból teszed. Viszont ha szeretnéd, ki is tartasz mellette, ő pedig továbbra sem, akkor azért. Én 2 gyerek után a harmadikat nem vetetném el (volt már abortuszom), főképp ha anyagilag is megtehetem.
2015. jún. 18. 20:14
 7/16 anonim ***** válasza:
38%

Nem vetetném el. Nálunk a 4. gyerek lett a nem tervezett. Szerencsére a férjemnél ez szóba sem jött, de biztos vagyok benne, ha azt mondta volna, vetessem el, az a kapcsolatunk végét jelentené.

Ne hozd szóba a témát, talán majd megbarátkozik a gondolattal.

2015. jún. 18. 20:18
 8/16 anonim ***** válasza:
14%

3. válaszoló, gondolom neked pulyád van, de nem mindenki az a kategória! Ne magadból indulj ki! :)

Kérdező! Ez sajnos egy ördögi kör, ezt alaposan át kell beszélni, valamelyikőtöknek meg kell a másikat győznie.

2015. jún. 18. 20:32
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Kíváncsi vagyok, az ilyen házaspároknál hányan mondták ki az egyházi esküvőn, hogy elfogadják a gyermekeket, amik a házasságukba érkeznek... :( Annyira szomorú, hogy adott egy házaspár, és egy ilyen horderejű kérdésben a férfi első reakciója, hogy elnyomja a nőt, átvigye az akaratát. Holott a felek egyenrangúak, pénzügyileg is a legtöbb esetben, ráadásul a nőre hárul a legtöbb feladat a gyerekkel. Ennek ellenére a válaszolók jó része is a férfi mellé áll reflexből. Egyszerűen nem értem a nők lelkét néha. :(
2015. jún. 18. 20:40
 10/16 A kérdező kommentje:

3 as valaszolo azert kerdeztem mert el vagyok keseredve es hatha volt mar valaki ilyen helyzetben. A te valaszod minosithetetlen szamora ha te igy gondolkozol egyaltalan nem kell valaszolnod!

A tobbieknek koszonom.

Nalunk sem volt tervezett a baba de mar itt van es a kapcsolatunk szilard. A lelke melyen tudom, hogy szeretne de pont ez a gondja, hogy keveset van itthon es lesz is az elkovetkezo idokben. Ugy erzi a masik kettovel is alig tud foglalkozni es nincs annyi turelme sem. Ket kicsivel vagyok itthon mellette azert en is dolgozom. Szoval ez az o gondja. Reszben igaza van de mint irtam itt van mar es en szeretnem ot!

2015. jún. 18. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!