Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok es a ferjem nem...

Terhes vagyok es a ferjem nem akarja a babat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok harmadik baba lenne de a ferjem hallani sem akar rola. Nagyon el vagyok keseredve:(

2015. jún. 18. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Semmiképp nem vetetném el, de neked kell döntened.

Csak gondold át:

1. abortusz: VÉGLEGES, örök életedben bánni fogod, mert látszik, hogy mennyire megvisel a gondolata is.

2. megtartod: bármi is lehet belőle. Szerintem emiatt nem fog elhagyni a férjed, vagy ha igen, akkor az nem emiatt lesz. Egyáltalán nem végleges, bárhogy is alakulhat az életed utána. Úgy látom nyomorban biztosan nem kell felnőnie a 3 gyereknek, tehát ez se probléma.

2015. jún. 18. 21:00
 12/16 A kérdező kommentje:

10 es valaszol csak, hogy megertesd a nok lelket. Az eskuvon kimondtuk azt is joban-rosszban egyutt. Mivel van ket gyermekunk mar es oket is neznem kell. Sok no fejeben ilyenkor az jar, hogy ha megtartjak a babat ugye nem a ferfi azaz a ferj melle allnak akkor ezzel a masik felre raeroltetted az akaratod es kockazatot vallalsz, hogy lehet te boldog leszel de a parod nem. Igy ha igazan szereted a masikat te sem leszel megsem olyan boldog. Elhagyhat a ferjed amit meg egy anya be is vallalna a szuletendo gyermekeert de a meglevo gyerekek ezt erdemlik? Apjuk nelkul legyenek?

Vagy marad az apjuk de nem lesz mar minden a regi. Egy gyermekaldasnak boldogsag kell lennie mindket szulonek szerintem ez igy helyes. Viszont ha nem tartom meg a babat vegtelenul szomoru leszek es lehet feldolgozom valahogy de az is lehet, hogy nem:(

2015. jún. 18. 21:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolso lehet igazad van! Az 1 pontot illetoen biztosan. Abortusz ellenes vagyok persze vannak olyan helyzetek ahol elkerulhetetlen es nem itelek el senkit de az en lelkem nem tudna elviselni szerintem:(

Julius elejen megyunk vizsgalatra es addig nagyon bizom benne, hogy ha meglatja a babat akkor o sem akarja az abortuszt. Addig akkor talan tenyleg hanyagolom a temat mast nem is tehetek...

2015. jún. 18. 21:16
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

Nekem van olyan ismerősöm, ahol azért ment tönkre a házasság, mert a nő belement az abortuszba. Soha nem bocsájtotta meg magának, szép lassan elhidegült a férjétől. El is váltak, a 2 gyereket egyedül neveli. :-((

Kérdező, ha a férjed most meg is ijedt a feladattól, még meg is gondolhatja magát, megbékélhet a helyzettel.

2015. jún. 18. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

Beszéld meg a férjeddel, ezt tudod tenni.

Mi a férjemmel még a kapcsolatunk elején, és azóta többször is megbeszéltük, hogy 2 gyereket szeretnénk. 2 gyerek mellett éreznénk úgy, hogy még nem adjuk fel magunkat teljesen. Úgy érezzük, hogy 3 gyerekkel már nem bírnánk.

Önzőség vagy sem, de így érezzük.

Aztán ha becsúszna egy 3. gyerek, akkor nem lepődnék meg, ha ő amellett voksolna, hogy ne tartsuk meg, hiszen ezt már ezerszer megbeszéltük.

2015. jún. 18. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veled?veletek?
2019. dec. 11. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!