Terhes vagyok, a férjem nem akarja a babát. Mit tegyek?
szia!
Tudom könnyű így látatlan észt osztogatni, de én mindenképpen megtartanám a babát! Majdcsak lesz valahogy, a kicsi megörökölheti a nagyobb holmiját, így ez nem kerül pénzbe, így az elején csak minimális dolgot kell megvenni! Ha Te nem akarod az abortuszt semmiképpen ne menj bele csak a férjed miatt! Kitartás!
Csatlakozom az elhangzottakhoz.
Sajnálom , hogy ilyen helyzetbe kerültél...
De kitartás, és ne egyez bele olyanba, amit nem szeretnél. A férjednek támogatnia kellene ,,jóban rosszban"...
Sok sikert
Szia ne vetesd el van az a közmondás akinek az isten adott báránykát ad hozzá legelőt is.:)
A férjednek meg el kéne gondolkodni,hogy mit kér tőled.
Először is mindenképp tartsd meg a babát. Ez nem is lehet kérdés. Na már most szerintem a férfiak pontosan azért küldik a nőket abortuszra, amiért mennek azok a nők, akik maguktól mennek: Meg vannak ijedve a felelősségtől,nehézségtől és hát elvetetni egyszerűbb, a gyerekkel az ember lemond egy kicsit a saját kényelméről. Illetőleg nem bíznak magukban, hogy meg fogják tudni oldani. Ugyanakkor ahogy többnyire azok a nők, akik megtartják a babát, sem bánják meg, ha a férjed normális(És abból indulok ki, hogy az.), akkor hamarosan meg fogja neked köszönni, és nagyon hálás lesz, hogy nem hallgattál rá. Kitartás. Esetleg, ha megmutatod a férjednek ezeket a képeket(Vigyázat, durva!),aztán megkérdezed tőle a két szép bociszemeddel, hogy miért akarja ezt, ahelyett, hogy boldogan élnétek négyesben, az is lehet, hogy segíteni fog:
Meg ezt is mutasd meg neki nyugodtan:
Hidd el, meg fog változni a férjed véleménye, ha kicsit is normális. Ha nem, akkor nehéz lesz, de a babát akkor is tartsd meg.
En azt mondom, hogy probald meg ezt megbeszelni vele. Igy, hogy te mindenkeppen a babat szeretned es nem is gondolkodnak magadtol az abortuszon, igy nem szabad abortuszra menni. Ha esetleg benned is felmerult volna a gondolat es meggyozheto lennel a ferjed altal, az mas kerdes.
De ugy veszem ki ebbol a ket sorbol, hogy te nem akarod az abortuszt. Ha megis megcsinalnad a ferjed miatt, akkor (szerintem) soha nem tenned tul magad rajta. Nem tudom, hogy most hogyan mukodik a hazassagotok, mennyire szereted a ferjedet, o teged, de ha az akaratod ellenere megis elvetetned a babat, akkor ebbol a szerelembol szerintem nem sok minden maradna.
Egy vilag torne ossze benned.
Nyilvan igy viszont megvan a kockazat arra, hogy igy a ferjed fogja ezt erezni.
De en azt hiszem, hogy egy elo gyermek gondolataval konnyebb megbirkoznia, konnyebb neki megszeretnie egy gyermeket, aki van, mint neked tultenni magad azon, hogy elvetettel egy gyermeket, akit mar nem is lehet visszahozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!