Terhes vagyok, a férjem nem akarja a babát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már van egy lányunk, most 18 hónapos és megint teherbe estem. A férjem mindenképp abortuszt akar,én meg babát.Nem tudom mit csináljak:S Nem valami jó az anyagi helyzetünk, ezért akarja, hogy elvetessem.2011. nov. 14. 20:43
21/24 anonim válasza:
Jól van, nagyon örülünk, igen jól döntöttél, és hidd el, a férjed is nagyon hálás lesz, hogy határozott voltál! Gratulálok!
22/24 anonim válasza:
Gratulálok a döntésedhez, és sok boldogságot kívánok Nektek!!!
23/24 anonim válasza:
Pont az ilyen válaszok miatt , hogy "majd cask less valahogy" lesznek a szegény családok. Egy gyerek az felelősség és ha valaki anyagilag nincs felkészülve rá, az az ember ne vállaljon gyereket.Az a baj, hogy az emberek ilyen kérdésben mindig érzelmileg döntenek, nincsen semmi racinalításuk, és majd csodélkoznak, hogy nem tudnak megélni, mert azt nem lehet mondani egy gyereknek, hogy nem eszel ma , mert nincs mit.
24/24 anonim válasza:
Kedves utolsó. Én vagyok az a válaszoló akit félidősen csalt meg a férje. Azóta 3 éves a nagyfiam. Az apja eltűnt. Sohanem látta a gyereket és nem fizet semmit. Az elején kicsit depis voltam, hogy mi lesz velünk, de a Gyedemből megéltünk. Aztán észbe kaptam hogy ez így nem lesz jó. Kerestem normális munkát, a kicsi ment Másfél évesen bölcsibe. Azóta szuperül megvagynk. Meg van mindene. Sikerült autót vennem, amit fenn is tudok tartani és havonta egy nagyobb összeget félre is tudok tenni a kicsinek. Emellett van még egy megtakarítási számlám is. Imádom a fiamat. Jól döntöttem. Ha az anyukák, családok feladnák az önsajnálatot, hidd el lehetne élhetőbb világot teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!