7hetes terhes vagyok a párom nem akarja a babát én meg igen?
Megtarthatod, de nem várhatod el tőle, hogy gyerektartáson kívül bárhogy is gondoskodjon a gyerekről. Azt meg gondolom te sem akarod, hogy a gyereked apa nélkül nőjön fel.
Nehéz döntés. Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
Szia! Nálunk sem tervezett babaként jött az első, fiatalok voltunk (én 22, párom 21), de mikor kiderült, hogy terhes vagyok teljes mellszélasséggel mellém állt a párom. Esküvő stb., azóta 3 éves a nem tervezett baba és most jön a 2. DE én anno abban az esetben, ha a párom nem így fogadta volna, biztos, hogy nem tartottam volna meg a babát. Nem akartam volna egyedülálló anyaként, apa nélkül felnevelni egy gyereket. Ebben az esetben kénytelen lettem volna elvetetni, DE az a kapcsolatunk végét is jelentette volna számomra! (persze azt nem mondtam el a páromnak, hogy szakítanék vele, ha abortuszra kerül a sor...nem akartam befolyásolni) Mert egy ilyen helyzet után nem tudtam volna őszintén szeretni őt!
Szerintem válasz út elé érkeztetek és ezt kell megbeszélni.....
a nővéremet is elhagyta a pasija mikor terhes lett.februárban születik majd a baba.nővérem boldogan várja annak ellenére,hogy a pasit abszolút nem érdekli a pici.
biztos lesz majd olyan férfi is aki a babával együtt szeretni fogja és sokkal jobb apja lesz mint az igazi.
és semmi nem garantálja amúgy azt sem hogy örökké együtt lesztek ha nem tartod meg a babát.és egy ember életéről van szó.ultrahangon már a szívét is lehet hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!