Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes terhes vagyok,3napja...

7hetes terhes vagyok,3napja szedek gravidát, éjjel rosszullettem, szédültem, fájt a tarkom, és hányingerem volt ájulás érzet?

Figyelt kérdés
még most is kicsit nyomott vagyok, de a cukrom 6 a vérnyomásom meg 120, mi lehet a gond?
2011. jún. 12. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy pontosan mi lehet a bajod azt biztos nem fogja tudni leírni senki, de én nálam akkor kezdődtek rosszullétek mikor a terhesvitaminokat : először Elevit majd Gravida.... kezdtem szedni! volt hogy bevettem és már jött is kifelé! szarul voltam tőlük...szédültem ... amint nem szedtem azonnal jobban lettem. mondták nekem lehet hogy érzékeny vagyok rájuk.. esetleg szóját tartalmaznak és ezért. még össze is hasonlítottam a vitamin és ásványanyagtartalmukat! elég gáz voltam tudom!! :) mert a sima multivitaminoktól pl soha nem voltam rosszul.... na mindegy nálam ez volt ...lehet neked is ez
2011. jún. 12. 11:44
 2/9 A kérdező kommentje:
igen én is erre gondoltam, de ha ez a baj akkor nem szedhetek terhesvitamint?:(
2011. jún. 12. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:

első válaszadó vagyok:

hát nekem a dokim még az első gyereknél kérte hogy legalább a 12. hétig próbáljam szedni... na totál kivoltam de végig csináltam.

Most a másodiknál próbáltam felváltva, de nem jött be és inkább hagytam a csudába! Most 14. hétben vagyok és próbáltam azért odafigyelni a kajámra sok gyümi - zöldség! és kalcium és c-vitamin külön - ja néha folsav is volt de azt sokszor elfelejtettem bevenni - de egészségesnek tűnt a felvételeken és nem vagyok az az aggódós típus sem :)

2011. jún. 12. 12:45
 4/9 A kérdező kommentje:
az jó, végülis azt is lehetne esetleg csinálnom hogy minden másnap vennék csak be vitamint nem? persze ha tényleg ettől vagyok rosszul, mert egyenlőre nem tudok másra gondolni..
2011. jún. 12. 12:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Megint én :)

Nálam egyértelmű volt hogy a vitamin a ludas, mert amikor az elején bevette még ugy-ahogy okés volt majd feltűnően az után lettem rosszul hogy azt bevettem . a legvégére még kenyér közé dugva sem tudtam bevenni...vagyis sikerült de kb 5 percen belül viszontláttam :) esetleg próbálj ki más terhesvitamint, vagy csak multivitamint szedj és hozzá folsavat az elég pici kis bogyó :)!

2011. jún. 12. 13:26
 6/9 A kérdező kommentje:
én eddig semmi vitamint nem szedtem sőt vitamin hiányom van akkor lehet hogy tul sok ez neki most igy?? a fejzsibbadás is lehet ettől??
2011. jún. 12. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:

megint én :) szóval én azért szedtem mindig mikor tudatosan készültünk a gyerekre vitamint előtte - bár most multivitamint szedtem előtte és utána próbálkoztam 1-2 hétig a gravida-elevit párossal, mikor kiderült terhes vagyok.

hát a fejedre nem tudok mit mondani - még az időtöl is lehet, meg attól hogy fáradékonyabb az ember az első időben!! én is szívem szerint csak aludtam volna! olyan kókatag voltam! azért folsavat szedj szerintem mindenképpen!!!

2011. jún. 12. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy evés után kell bevenni a vitaminokat! akkor nem visel meg annyira, vagyis nálam ez vált be.
2011. jún. 13. 10:15
 9/9 A kérdező kommentje:
igen igen evés után vettem be én is!
2011. jún. 13. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!