Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyógyszer mellett lettem...

Gyógyszer mellett lettem terhes, a párom még nem akarja (és nem is tudja még). Mit csináljak? Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretném ezt a Babát! ÉS szerintem ő is jönni akar,ha gyógyszer mellett jött...a párommal beszélgettünk korábban erről,azt mondta,ő még nagyon nem akar! Hogyan mondjam el neki? Nagyon-nagyon félek a reakciójától! :(
2010. ápr. 30. 10:01
 1/1 anonim válasza:

Szia

Az én helyzetem is hasonló volt, és bár nem tudom a részleteket, de azt hiszem sokkal bonyolultabb is...én elmondtam neki azonnal, voltak hullámok a hangulatában, de mostmár nyugi van és csak pár hét választ el minket a lányunktól.. :) Szerintem vegyél egy nagy levegőt és mondd el neki amint van rá alkalmad, ne húzd a dolgot. Egyébként ez a legnagyobb öröm, még akkor is ha váratlanul ért, és ha eleget beszélgettek róla és támogatod a párod, hamar túl lesz a "sokkon"! :)

Minden jót!!!

2010. ápr. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!