Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyógyszer mellett terhesség?

Gyógyszer mellett terhesség?

Figyelt kérdés
A következő lenne a problémám; gyógyszert szedek meg is jött rendesen , még most is tart, de szörnyen rosszul vagyok hányok,szédülök,össze esek.Ez a menstruációm utolsó napja és ezek a problémák fent állnak. Nem tudom lehetek-e terhes vagy mik ezeknek a tüneteknek az oka?
2011. nov. 10. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen a történelemben! Vegyél terhességi tesztet!Aztán az is lehet,h teljesen más bajod van,vmi virus is akár.
2011. nov. 10. 21:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon megvagyok ijedve de a teszt ilyenkor már 100% hogy kimutatja?
2011. nov. 10. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
legalább 2-őt csinálj! Én is fogamzásgátló mellett maradtam terhes, először 7 hetesen mentem el orvoshoz, pedig előtte nekem is megjött.Mondjuk nekem nem voltak hasonló tüneteim, csak éreztem magamon, hogy valami nincsen rendben, fáradékonyabb voltam,kívánós, állandóan enni akartam valamit, és szédültem is néha. Szóval szerintem jó lenne tesztet csinálni. Sok sikert!
2011. nov. 11. 07:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Én édeségeket ennék inkább mindig , legtöbbször akkor vagyok rosszul ha dolgozni megyek korán,szóval hétvégén nem.Nem lenne baj végülis ha lenne baba , mert már korban vagyok , de azért jó lenne tudni hogy ez mi is. :-)
2011. nov. 12. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
mindenképpen csinálj tesztet:) Nekem márciusban kéne szülnöm, de sajnos elveszítettem a babát:( Majd irj hogy mi lett:) Drukkolunk
2011. nov. 13. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!