Tegnap szédülés miatt neurologián voltam ahol azt mondták valószinü a magne b6 mellékhatása mert a terhességben ez a gyógyszer ellenjavalt pedig nekem 3 különbözö nögyógyász is adta! Ti szedtétek terhesség alatt?
Terhesség alatt szinte mindenkinek azt adják, ajánlják. Nem hinném, hogy ellenjavallt lenne, ez érdekes.
Nem alacsony a vérnyomásod, vagy a vércukrod? Én inkább a nőgyógyászt kérdezném a rosszullétedről.
Nem hiszem, hogy a Magne B6 miatt szédültél volna. Soha senkit nem hallottam még erre panaszkodni, pedig a kismamik javarésze szedi ilyen-olyan mennyiségben.
Én sokszor meg szoktam szédülni, főleg ha felállok az ágyról, ill. kikelek ágyból meg hasonlók és elsötétül minden. Ez normális terhesen és szimplán a megnövekedett vérmennyiséggel magyarázzák, ami nem tudom hova áramlik hírtelen (meg van tudományosan magyarázva) és ez okozza a gyakori szédülést. Nem tudom jobban elmagyarázni, keress rá a neten, vagy a doki elmagyarázza. Persze ettől függetlenül még más is okozhatja.
Nekem a Magne B6-tól migrénem volt.... simán el tudom képzelni a szédülést...
A nagyobb bajom, hogy én egy éve folyamatosan szédülök, amire gyógyszert szedek, most meg pozitívat teszteltem és az van írva a gyógyszerre, hogy terhesen nem javasolt... :os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!