Terhes vagyok, a férjem nem akarja a babát. Mit tegyek?
Ne haragudj, de nem tudom mit képzel a férjed... Mi sem élünk nagylábon, van egy 10 hónaposunk, de jövőre bevállaljuk a tesót mert nagyon nagyon szeretnénk még egy babát és a tesótól szinte mindene meglenne,csak pelust kéne venni, meg néhány apróságot.
Az én férjem soha nem mondana ilyet, ha az 5. gyerekkel lennék terhes akkor sem, pedig csak kettőt szeretne ő is éppen az anyagiak miatt. Én rákérdeztem, hogy de mi lesz ha harmadik baba is jönni akar, erre rávágta, hogy természetesen megtartjuk, pedig tudom, hogy kettő gyereket szeretne és nyomasztja őt is nagyon a felelősség.
Én 100% megtartanám a babát, a férjed véleménye pedig hátha változik közben. Ha meg nem, akkor - tudom könnyű ezt mondani- én elhagynám, ilyen apa és férjre nekem nem lenne szükségem. Elvileg ő "csinálta" azt a gyereket nem? Könnyű neki azt mondani, hogy vetesd el, nem neki kell testi és lelki kínlódásokon átmennie, bírom az ilyet:(
Én erre csak annyit tudok mondani hogy most vagyok 13 hetes várandós, albérletben lakunk és nem keveset fizetünk ki érte havonta (majdnem 140.000.-), páromnak mégsem fordult meg ilyesmi a fejében soha. Tudjuk hogy nem lesz egyszerű, de megoldjuk együtt. Szerencsére velünk lakik Édesanyám is.
Remélem megváltozik a férjed hozzáállása.
szia!!!
sikerült döntést hoznotok?
Sziasztok
Bocsánat, hogy csak most válaszolok:) A 13. hétben vagyok:) Igaz nem ment egyszerűen, de maradt a kisbaba és maradt a házasságom is :D Úgy érzem, jó döntést hoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!