Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, a férjem nem...

Terhes vagyok, a férjem nem akarja a babát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már van egy lányunk, most 18 hónapos és megint teherbe estem. A férjem mindenképp abortuszt akar,én meg babát.Nem tudom mit csináljak:S Nem valami jó az anyagi helyzetünk, ezért akarja, hogy elvetessem.
2011. nov. 14. 20:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
Sikerült azóta vele beszélned? Nagyon, de nagyon nem irigyellek! Két tűz között vagy! De én semmi pénzért nem vetetném el! Véletlen baba ezek szerint! Nem vigyázott eléggé a férjed, most pedig azt kéri tőled, hogy vetesd el a babátokat, amivel akkora lelki fájdalmad lesz, hogy lehet a házasságod is rá menne, mivel a férjed okolnád! Az anyagiak majd valahogy alakulnak, tudom, nehéz lehet, de biztos megoldanátok! És amint megpillantja a férjed a babátokat, vagy akár elkísérne egy ultrahangos vizsgálatra, már akkor elfelejtené, hogy mit is akart! Soha nem felejtem el, a párom mennyire várta mindig az ultrahangos vizsgálatokat, hogy lássa a bébit! Pedig ő az a fajta ember, aki akarta a babát, de félt a felelősségtől, hogy el fogjuk-e tudni tartani! Most pedig egy boldog apuka, és imádják egymást a lányunkkal!
2011. nov. 15. 16:59
 12/24 anonim ***** válasza:
54%

Ne haragudj, de nem tudom mit képzel a férjed... Mi sem élünk nagylábon, van egy 10 hónaposunk, de jövőre bevállaljuk a tesót mert nagyon nagyon szeretnénk még egy babát és a tesótól szinte mindene meglenne,csak pelust kéne venni, meg néhány apróságot.

Az én férjem soha nem mondana ilyet, ha az 5. gyerekkel lennék terhes akkor sem, pedig csak kettőt szeretne ő is éppen az anyagiak miatt. Én rákérdeztem, hogy de mi lesz ha harmadik baba is jönni akar, erre rávágta, hogy természetesen megtartjuk, pedig tudom, hogy kettő gyereket szeretne és nyomasztja őt is nagyon a felelősség.

Én 100% megtartanám a babát, a férjed véleménye pedig hátha változik közben. Ha meg nem, akkor - tudom könnyű ezt mondani- én elhagynám, ilyen apa és férjre nekem nem lenne szükségem. Elvileg ő "csinálta" azt a gyereket nem? Könnyű neki azt mondani, hogy vetesd el, nem neki kell testi és lelki kínlódásokon átmennie, bírom az ilyet:(

2011. nov. 16. 11:51
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy szerintem biztos megsinyli a kapcsolatotok és lehet teljes elhidegülés és válás lesz a vége HA miatta elveteted a babádat akit te szeretnél. Sose fogod tudni neki, se magadnak megbocsájtani. Szerintem ennél mindenképpen jobb ha megtartod és megpróbálod meggyözni a férjedet, vagy vállani az ideiglenes neheztelését ami remélhetőleg hamar az ellenkezőjére változik. Ha még sem, és nem jól alakulnak a dolgok akkor lehetsz rá mérges, de legalább önmagadra nem.
2011. nov. 16. 21:18
 14/24 anonim válasza:

Én erre csak annyit tudok mondani hogy most vagyok 13 hetes várandós, albérletben lakunk és nem keveset fizetünk ki érte havonta (majdnem 140.000.-), páromnak mégsem fordult meg ilyesmi a fejében soha. Tudjuk hogy nem lesz egyszerű, de megoldjuk együtt. Szerencsére velünk lakik Édesanyám is.

Remélem megváltozik a férjed hozzáállása.

2011. nov. 17. 12:08
 15/24 anonim ***** válasza:
Döntöttetek?
2011. nov. 21. 19:00
 16/24 anonim ***** válasza:

szia!!!

sikerült döntést hoznotok?

2011. nov. 23. 17:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Mi lett vágül? Légyszi írj valamit!!!
2011. nov. 28. 17:50
 18/24 anonim ***** válasza:

szia!!

mi lett a döntés???

2011. nov. 29. 09:50
 19/24 anonim ***** válasza:
HAHÓ!!! Írj már valamit, légyszi!!!
2011. nov. 29. 13:28
 20/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Bocsánat, hogy csak most válaszolok:) A 13. hétben vagyok:) Igaz nem ment egyszerűen, de maradt a kisbaba és maradt a házasságom is :D Úgy érzem, jó döntést hoztam.

2011. nov. 30. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!