Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit egyek vagy mit ne egyek,...

Mit egyek vagy mit ne egyek, hogy ne hízzak többet?

Figyelt kérdés

Első terhességemmel sajnos rengeteget híztam annak ellenére, hogy nem ettem többet mint normál esetben. Kb 13 kg ment le szülés után 9 hónap alatt. Akkor lettem terhes a kistesóval. 4 hónap alatt híztam 5 kilót és mivel túlsúlyosan kezdtem ez a súly nagyon nem jó. Ezt eszem kb egy átlagos nap:

Reggel tojásrántotta 3 tojásból 1 szelet házi kenyérrel (diabetikus lisztból sütöm) +1 paradicsom, tea steviával

Tízóraira kávé tejjel cukor nélkül+vajas pirítós

Ebédre minden nap mást főzök, ma pl brassói lesz, magamnak szoktam hozzá cukkinit grillezni, tehát hús, fél adag krumpli főzve(nem szeretem olajban sütve) és zöldség mellé

Uzsira a megint 1 szelet vajas pirítós, meg vagyok veszve érte...

Vacsira sali sajttal, főtt tojással,grill husival, tonhallal.. Mikor mi van itthon. Szerintem nem rossz az étrendem, édességet megállom hogy ne egyek mert fáj tőle a fogam, annyit meg nem ér az íze😅Gyümölcsöt is csak ritkán eszek, ha meghagyta a lányom, de az is csak 1 falat és nem napi szinten. Este ha nagyonnagyon korog a gyomrom akkor szárazfájdalom korpovitkekszet eszem. Citromos vizet (nem cukros) szoktam inni, napi kb 1,5-2 litert, több nem megy így is a fél napom a wcn töltöm. Miért hízok ennyit.. És egész nap mozgásban vagyok, lányom után futok, háztartást ellátom, heti 3szor kismamatornázom és naponta megyünk sétálni is. Cukrom rendben van. ☹️

2019. nov. 26. 09:32
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
29es,igen neki, csak közben írtál🙂30as,nincs baj a modorommal, te nem vagy tisztában pár dologgal. Pl az anyagcsere azt jelenti, hogy a szervezeted mennyi kalóriát használ el a nap folyamán és nem azt, hogy milyen gyakran mész wcre. És sehol nem írtam hogy gondom van a szarással, a zöldség is rengeteg rostot tartalmaz. Igen én kértem segítséget, kaptam is, de a gyümölcs nem jobb a pirítósnál. Tömény cukor.
2019. nov. 26. 22:01
 32/33 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam kalóriabázison a mai étkezésem, szénhidrát 141 gr. Szóval ez még bőven kevés. Zsír viszont magas, a fehérje pont jó🙂 megyek majd a dietetikushoz következő hétfőn addig étkezésinaplót kell írnom. Valaki kérdezte, hogy leírnám e amit mondott, majd írok 1 hét múlva.
2019. nov. 26. 22:09
 33/33 anonim ***** válasza:
83%
Hat akkor meg lehet hogy csak vizesedsz vagy ilyesmi. Kolleganom tok vekony no, 30 kilot hizott terhesseg alatt. 9 honap alatt le is ment rola. De majd a szakember kielemzi. Viszont a tul keves szenhidrat se jo arra is figyelj azert, nem a hizas miatt hanem a kiegyensulyozottsag miatt.
2019. nov. 26. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!