Mit egyek vagy mit ne egyek, hogy ne hízzak többet?
Első terhességemmel sajnos rengeteget híztam annak ellenére, hogy nem ettem többet mint normál esetben. Kb 13 kg ment le szülés után 9 hónap alatt. Akkor lettem terhes a kistesóval. 4 hónap alatt híztam 5 kilót és mivel túlsúlyosan kezdtem ez a súly nagyon nem jó. Ezt eszem kb egy átlagos nap:
Reggel tojásrántotta 3 tojásból 1 szelet házi kenyérrel (diabetikus lisztból sütöm) +1 paradicsom, tea steviával
Tízóraira kávé tejjel cukor nélkül+vajas pirítós
Ebédre minden nap mást főzök, ma pl brassói lesz, magamnak szoktam hozzá cukkinit grillezni, tehát hús, fél adag krumpli főzve(nem szeretem olajban sütve) és zöldség mellé
Uzsira a megint 1 szelet vajas pirítós, meg vagyok veszve érte...
Vacsira sali sajttal, főtt tojással,grill husival, tonhallal.. Mikor mi van itthon. Szerintem nem rossz az étrendem, édességet megállom hogy ne egyek mert fáj tőle a fogam, annyit meg nem ér az íze😅Gyümölcsöt is csak ritkán eszek, ha meghagyta a lányom, de az is csak 1 falat és nem napi szinten. Este ha nagyonnagyon korog a gyomrom akkor szárazfájdalom korpovitkekszet eszem. Citromos vizet (nem cukros) szoktam inni, napi kb 1,5-2 litert, több nem megy így is a fél napom a wcn töltöm. Miért hízok ennyit.. És egész nap mozgásban vagyok, lányom után futok, háztartást ellátom, heti 3szor kismamatornázom és naponta megyünk sétálni is. Cukrom rendben van. ☹️
Szerintem a kenyér a ludas.
Tojasbol egyél annyit amennyi jól esik. Terheseknek ajánlott is!
Nagyon sok a kenyér és a tojás. Egyél több zöldséget, gyümölcsöt.
A reggelit lecserélném zabkására sok gyümivel, tízóraira gyümölcs, ebéd amit főzöl, uzsira gyümölcs, joghurt vagy zöldség szeletek valamilyen mártogatóssal mondjuk, vacsira pedig jó a sali, pirítós, hússal vagy amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!