Ti egyedül is vállalnátok a babát, ha a párotok arra kérne, h inkább vetessétek el?
Terhes vagyok, a párom azt mondta neki nem kell még egy gyerek. (Neki már van egy, előző kapcsolatból).
Vetessem el vagy elhagy.
Én szeretnék gyereket, nem szívesen vetetném el...
Én egyszülősen nőttem fel, ez a helyzet elmondhatatlan károkat okozott.
Ezek után egyedül maradtam egy kisgyerekkel, az élet igazságtalan.
Soha nem vállalnék egyedül gyermeket, szüksége van mindkét szülőre, családi mintára.
Azért szomorú, hogy az előző családját is elhagyta, és most veled sem akar gyereket :(
Ha így áll hozzá, hogy ilyen helyzetbe "kényszerít" (mármint hogy fenyegetőzik hogy akkor elhagy ha nem csinálod ezt meg azt) akkor nem biztos, hogy egymáshoz illőek vagytok.
Az élet igazságtalan, én is apa nélkül nőttem fel. De megvagyok,.felnőttem. És így is lehet boldog a gyerek.
Ez nagyon összetett.
Egy átlagos helyzetben
Nem hiszem, hogy megtartanám, nagyon nehéz egyedül végigcsinálni egy terhességet és az első időt....de a páromat sem tartanám meg.
Jelenleg nem hiszem, hogy valaha is a párom ilyen zsaroláshoz folyamodna, vagy egyáltalán ilyet javasolna.
Ha mégis azt mondaná nem tarthatjuk meg, valószínűleg magam is erre jutnék.
Így nem tartanám / nánk meg.
De az élethelyzetem más:
Házasok vagyunk, vannak közös gyermekeink..
Hát jól ráb@@szott a drága 'férfi', mert így is fizethet.
Bocsánat de annyira felhúznak az ilyen ocsmány alakok, akik így sarokba szorítanak egy nőt fenyegetéssel stb...
Kérdező, ha szeretnéd és van rá módod tartsd meg persze. Gyermekkel is biztosab fogsz találni magadnak Normális párt.
Bárhogy döntesz is, remélem a legjobbakat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!