Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki kicsit"különlegesebb"nevet...

Aki kicsit"különlegesebb"nevet adott a gyerekének, nem"csúfolták"a családtagok?

Figyelt kérdés
Az én fiam Dominik lesz,de apám meg anya élettársa nem bírják megjegyezni...és mindkettő úgy hívja hogy domestos...:( Ez olyan rossz,jó,én is nevetek néha rajta,meg az elején,de most már néha felidegesít kicsit hogy ledomestosozzák..:S Pedig nem olyan bonyolult név.Remélem mire megszületik(aug.) megjegyzik végre,és nem domestosnak fogják hívni..Van valaki akinek szintén nemtudták megjegyezni a nevét a babónak,és valami "vicces",idétlen nevet találtak ki helyette?:) (36h)
2010. júl. 16. 16:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én Diót is ismerek, egy éves a kislány...

Hát, Dió néni, Gesztenye néni, Eperke meg Málna néni? Húúú...

Kedves Kérdező!

A Dominik nem megjegyezhetetlenül különleges név és ha neked ez rosszul esik, közöld a családdal, és fogják be. Szerintem ez elég rosszízű poén. A gyerek sem fogja díjazni, ha nagyobb korában ezt mondogatják neki.

2010. júl. 17. 10:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha lányom lesz, Mirabelnek fogják hívni. Anyós minden erejével tiltakozik ellene, ami nagyon rosszul esik, de nem tágítok, ha lányom lesz. De most a Ramóna is felkerült a listámra. Nagyon megtetszett.A nevelt kislányomat, Blankának hívják, és szintén nem akarta anno anyós ezt a nevet az első szülött unokájának, sokáig meg sem jegyezték a nevét. Most meg imádják a nevét, el sem tudják képzelni más néven.
2010. júl. 17. 11:03
 23/28 A kérdező kommentje:
köszi nektek:)Nemfoglalkozok már velük.Szerintem se olyan extra név már,sok Dominik van,és nem megjegyezhetetlen,csak akarni kell,de van aki nem is akarja....Érdejes,nagyim megtudja jegyezni,de apám,47évesen nem...:)Úgyhogy direkt csinálja ő/ők...Először,vagyis pár hónapja a Noelt vagy Olivért szerettem volna a fiamnak,na attól kivoltak akadva,leginább a Noeltől(az lehet kicsit"bonyolultabb"mint a Dominik,de azért ez se olyan extra),meg azt mondták,hogy már megjegyezték a Dominikot,úgy hívják,most már ne variáljak...:)Hát nagyon megjegyezték..:)Na lényegtelen,nemfoglalkozok már ezzel ha beszólnak,ha nem vagyok ott,anya úgyis leoltja őket mindig..:)
2010. júl. 17. 11:41
 24/28 anonim ***** válasza:
És ha véletlenül mégis kislány lesz, akkor lehet Dominika :)!
2010. júl. 17. 12:45
 25/28 A kérdező kommentje:
vicces,de pont 1hete álmodtam ezt,hogy szültem,és mondta a doki hogy gratulálok a kislányhoz:)Mondom a mihez???....mondom akkor Dominik helyett Dominika lesz:)Amúgy tetszik a Dominika is,bár ha lány lenne nem az lenne hanem Lilien,de tuti fiú,már megvan a "bizonyíték" a 16.héttől:)
2010. júl. 17. 13:14
 26/28 anonim ***** válasza:
A Dominik egyáltalán nem különleges név.Miért hívnák Domestosnak?
2010. júl. 17. 14:31
 27/28 A kérdező kommentje:
hát ezt ne tőlem kérdezd:)Mert a Dominik helyett ez"ugrik"be nekik...
2010. júl. 17. 14:41
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia!Jókat mosolyogtam a válaszokon :)

A mi kisfiunkat Milánnak hívják.Még "odabent" volt,az anyósom állandóan Milónak nevezte.Nagyon idegesítő volt,hiszen pontosan tudta,hogy a két név teljesen más...hmmm.(valamelyik valóságshow-ban szerepelt egy ilyen nevű srác,ha jól emlékszem)

Aztán ismerősök a focicsapat után "ácémilán"-nak hívták,meg Milánózták jajaaaj.

Mióta megszületett,senki sem becézgeti ilyen idétlenségekkel.

2010. júl. 18. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!