Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki kicsit"különlegesebb"nevet...

Aki kicsit"különlegesebb"nevet adott a gyerekének, nem"csúfolták"a családtagok?

Figyelt kérdés
Az én fiam Dominik lesz,de apám meg anya élettársa nem bírják megjegyezni...és mindkettő úgy hívja hogy domestos...:( Ez olyan rossz,jó,én is nevetek néha rajta,meg az elején,de most már néha felidegesít kicsit hogy ledomestosozzák..:S Pedig nem olyan bonyolult név.Remélem mire megszületik(aug.) megjegyzik végre,és nem domestosnak fogják hívni..Van valaki akinek szintén nemtudták megjegyezni a nevét a babónak,és valami "vicces",idétlen nevet találtak ki helyette?:) (36h)
2010. júl. 16. 16:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
én eddig nem akartam írni hogy fogják hívni a lányomat de ez most jó kérdés és szívesen írok egyébként én is Ramona vagyok de ez már nem olyan érdekes na szóval mi Yvonne-nak fogjuk hívni a kicsit és amikor a családnak elmondtuk mindenki azt mondta hogy Ilon-nak fogják érteni egy ideig viccesnek tartottam de egyszer csak beidegeskedtem és azt mondtam hogy aki nem érti hogy Yvonne az mennyen fülészetre és mellette még művelődjön is egy kicsit azóta beletörődtek és nem viccelődnek azóta egyébként gondolkoztunk az Evelyn néven is és az jobban tetszett nekik utólag kiderült hogy azt akarták hogy azt válaszuk de nem jött össze nekik most már azért mondják hogy szép név 31 hetes km
2010. júl. 16. 18:56
 12/28 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem nagyon szép nevet választottatok!A nagyszülőkről csak annyit,hogy amikor megszületett sógornőmék babája Kevinnek nevezték el.Mamáék nem tudták megjegyezni,folyton összekeverték a kivivel.Persze csak pár hónap kellett nekik,de nagyon muris volt amikor megkérdezték,hogy kértek egy kis kevint?Vagy előfordult,hogy rákérdeztek:A kis kivi hogy van? :D

De ha csúfolásból hívják így,szerintem is állítsd le őket!

Kellemes hétvégét!

2010. júl. 16. 19:21
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Nekem mndegyik név tetszik amiket írtatok:)Mostanában vettem észre hogy már mintha direkt csinálnák,mert látják rajtam hogy már nem poénos egyáltalán,és csakazértis....és persze nevetnek,meg jóba is vannak,apa meg anya élettársa,és ha összekerülnek és pont ott vagyok,"szívják a vérem"....úgyhogy szerintem már nem az van hogy tényleg nemtudják megjegyezni mint az elején,hanem direkt..
2010. júl. 16. 19:36
 14/28 anonim ***** válasza:

Az én kislányaimnak is nagyon különleges neveket választottunk!:)

Nekem van egy Kikindám.A család ebből nem csinált ügyet így hát Kiki lett.És van egy Elina nevű kis csajom.Itt már anyósom tiltakozott és minden egyes alkalommal elmondta hogy jaj szegény gyerek meg hogy hogy lehet így hívni egy gyereket!Én meg mindíg elmondom neki hogy inkább szeresse mint hogy kritizálja állandóan!

2010. júl. 16. 20:15
 15/28 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon szép név a Dominik (már csak azért is mert az én kisfiamat is így hívják :-)

És ne hallgass senkire, ha nektek ez tetszik majd kibékülnek vele. Egyébként most vagyok 34 hetes terhes újra, kislány lesz és mi a Míra nevet választottuk neki de az Anyukámnak nem nagyon tetszik de Ő sem csinál ilyenek mint amiket te írtál. Majd megszokja és kész!

2010. júl. 16. 21:46
 16/28 anonim ***** válasza:

Egy van amit tudok, egy nagymama a harmadik unokája nevét nem tudta megjegyezni, mikor kérdezték tőle mindig azt mondta hogy : "A rosseb tudja, valami nejlon". Rajmund egyébként. :-)

De aztán megjegyezte.

2010. júl. 16. 22:38
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket,de az én kisfiamat is Dominiknak hívják,és sajnos senki nem hívja úgy őt.Azért is,mert mindenki - anyósom,párom főleg - ragaszkododtt a saját nevéhez,ami János!Szóval inkább a Jánost becézik,a Dominik eltűnt az éterben.... :(

Amúgy szép név,én szeretem!

2010. júl. 16. 22:45
 18/28 A kérdező kommentje:
jajj,jót mosolyogtam némelyiken:)Bár nem mindig vicces,pláne egy idő után:)Már én is megtapasztaltam:)
2010. júl. 16. 22:45
 19/28 anonim ***** válasza:
Szia. Ne foglalkozz velük, próbálj meg sehogyan sem reagálni, mert ha úgy érzed, hogy direkt csinálják, addig lesz csak érdekes nekik, amíg látják rajtad, hogy zavar a dolog. Ha közömbös maradsz, meg fogják unni. Egyébként a szomszédomék lányát Debórának hívják, a nagyapja mkindig azt mondja neki, hogy zsebóra. Az én lányomat Jázmin Gesztenyének. A Gesztenyén először kiakadnak az emberek, amikor hallják, de előfordult már az is, hogy lediózták :)
2010. júl. 17. 06:32
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a Dominik már nem is annyira különleges, és egyre gyakoribb.Egyébként nekem is nagyon tetszik, szerintem szép név, és szép a csengése is.Tényleg ne foglalkozz velük.szerintem már rég megjegyezték, most már csak direkt cukkolnak vele.Látják, hogy felhúzod magad rajta, és csak azért is..Pont ezért hagyd rájuk, majd megunják.Szép nevet választottál!És nem nekik választottad, hanem a kisfiadnak.Ő pedig biztos nem fog haragudni érte.
2010. júl. 17. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!