Tatán a 18. heti genetikai ultrahangon ott lehetnek a családtagok?
Tatbányán tuti nem, Tatán az sztk-ba nem tudom, de Pálos Lajoshoz 100 % h be lehet menni, mindig azt mondja, h ha Apuka jól viselkedik....:)))))
Sőt, mi a kisfiúnkat is bevittük már, vagyis nem akartuk, de a dr. behívta apát is meg őt is :))) mondjuk nála született ő is. (már válaszoltam egy kérdésedre, ha többet szeretnél megtudni az orvosról nyugodtan írhatsz, szívesen válaszolok)
A 12. genetikai uh-ot a magánrendelőjében csinálta, képet kaptunk.
A 18. genetikai uh-ra mindig a kórházba küld, de ha akarsz attól függetlenül nyugodtan mehetsz hozzá, a babának az uh nem árt, én pont hétfőn kérdeztem tőle, mert nekem aznap két uh volt (meg kedden is 2 uh-om volt. Képet mindig ad és azért nem kell többet fizetni. Én hétfőn úgy jöttem el tőle, h 4 db 4d-s képet adott, bár nekem a császár miatt már nem lehet olyan jól látni a baba arcát, de ha neked még nem volt, akkor sztem simán (barátnőmnek is már tök szép képeket adott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!