Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatán a 18. heti genetikai...

Tatán a 18. heti genetikai ultrahangon ott lehetnek a családtagok?

Figyelt kérdés
Tatabányán nem lehetett
2011. márc. 3. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Az már hasi ultrahang nem hüvelyi szóval lehet igen.
2011. márc. 3. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk egy hozzátartozó jöhet be UH-ra. Pesti vagyok.
2011. márc. 3. 17:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Tatabányai is hasi volt a 12hetes és mégse engedtek be senkit
2011. márc. 3. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ma voltunk, és a párom, és a kislányom is bent volt. Olyan aranyos a dokink, a lányomnak magyarázott mindent :)
2011. márc. 3. 19:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!Kisfiú v kislány a pocaklakód?Melyik dokinál voltatok?Gratulálok!
2011. márc. 4. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Tatbányán tuti nem, Tatán az sztk-ba nem tudom, de Pálos Lajoshoz 100 % h be lehet menni, mindig azt mondja, h ha Apuka jól viselkedik....:)))))

Sőt, mi a kisfiúnkat is bevittük már, vagyis nem akartuk, de a dr. behívta apát is meg őt is :))) mondjuk nála született ő is. (már válaszoltam egy kérdésedre, ha többet szeretnél megtudni az orvosról nyugodtan írhatsz, szívesen válaszolok)

2011. márc. 4. 13:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekünk most genetikai lesz,szerintem nem ő fogja csinálni sajnos:(.De ha csak úgy bemegyek hozzá h ultrahangot szeretnék,akkor megcsinálja?Vagy ennek mi a módja?Köszi a választ!:)
2011. márc. 4. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:

A 12. genetikai uh-ot a magánrendelőjében csinálta, képet kaptunk.

A 18. genetikai uh-ra mindig a kórházba küld, de ha akarsz attól függetlenül nyugodtan mehetsz hozzá, a babának az uh nem árt, én pont hétfőn kérdeztem tőle, mert nekem aznap két uh volt (meg kedden is 2 uh-om volt. Képet mindig ad és azért nem kell többet fizetni. Én hétfőn úgy jöttem el tőle, h 4 db 4d-s képet adott, bár nekem a császár miatt már nem lehet olyan jól látni a baba arcát, de ha neked még nem volt, akkor sztem simán (barátnőmnek is már tök szép képeket adott)

2011. márc. 4. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!