Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki kicsit"különlegesebb"nevet...

Aki kicsit"különlegesebb"nevet adott a gyerekének, nem"csúfolták"a családtagok?

Figyelt kérdés
Az én fiam Dominik lesz,de apám meg anya élettársa nem bírják megjegyezni...és mindkettő úgy hívja hogy domestos...:( Ez olyan rossz,jó,én is nevetek néha rajta,meg az elején,de most már néha felidegesít kicsit hogy ledomestosozzák..:S Pedig nem olyan bonyolult név.Remélem mire megszületik(aug.) megjegyzik végre,és nem domestosnak fogják hívni..Van valaki akinek szintén nemtudták megjegyezni a nevét a babónak,és valami "vicces",idétlen nevet találtak ki helyette?:) (36h)
2010. júl. 16. 16:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Én nem voltam ilyen helyzetben, de én nem gondolom hogy a Dominik annyira megjegyezhetetlen név lenne. Szerintem ez inkább a poén miatt megy, mintsem valóban az miatt hogy nem lehet megjegyezni. Engem is nagyon zavarna a helyedben. Szerintem mond meg nekik hogy ideje lenne megjegyezniük a nevét, mert neked ez rosszul esik ez a részükről. Ha valóban nem tudnák megjegyezni, akkor elkezdenék, hogy Do... és megkérnének hogy segítsd ki őket, mert nem tudják megjegyezni. Szóval ez így elég bántó lehet neked. Én megkérném őket hogy ne csinálják ezt tovább, mert lehet hogy annyira megtetszik nekik ez a Domestos dolog, hogy megmarad a baba születése utánra is és az gondolom neked sem, és később a pici fiúnak sem esne jól. Elég ha a gyerekek csúfolják egymást minden butasággal. A rokonok ehhez már ne csatlakozzanak. További boldog babavárást, és sikeres memóriafejlesztést :)

2010. júl. 16. 16:45
 2/28 anonim ***** válasza:
80%

Szia ,

Hát pl engem anyukámék Ramónának neveztek el , és a nagyszüleim nem tudták megjegyezni bár ez nem most volt , és akkor még ritka volt a nevem (több mint 30 éve)

A mamám picurnak hívott , mert nem jutott eszébe , aztán felírta egy cetlire , és akár hányszor megkérdezték tőle , megnézte ,és egy idő után már a nevemen szólított.

:))))))Szép név a Dominik.

20 km

2010. júl. 16. 16:45
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mind a 4 gyereknek különleges neve van,de hál istennek a rokonok nagy nehezen megjegyezték.:)Csak szegény dédi volt bajban,7 dédunokája közül egynek volt "tisztességesnek" nevezhető neve.:))
2010. júl. 16. 16:46
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
A mi lányunk Zorka lett,és se apukám ,se anyósom nem akarta megjegyezni a nevét:-))Apu eleinte Zuzmónak hivta,Anyós meg Katicázza mai napig,most 9 hetes.Van még egy beceneve a Lencsike,ezt egy aranyos kislány adta neki,mert kerek perec kijelentette hogy a Zorka egy ronda név:-)
2010. júl. 16. 16:51
 5/28 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)hát igen,szerintem se egy olyan bonyolult/különleges név,és már sokszor mondtam nekik hogy nem domestos hanem Dominik,de csak röhög rajta mindkettő..:S úgyhogy már tuti "élvezik"hogy idegesítenek ezzel,már fel se veszem,legalábbis próbálom nemfelvenni,de azért rossz.Párom meg ugyanúgy röhög rajta mikor meghallja,de nemtudom mit szólna ha megszületik és mindenki előtt domestosnak hívnák...gondolom akor ő sem röhögne...Remélem csak direkt csinálják már,és abbahagyják végre.
2010. júl. 16. 16:53
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

szia,

a mi kisfiunkat Alen-nek hivják, hát kaptunk hideget és meleget is amikor elmondtuk, hogy ezt a nevet választottuk :) de Delon-ról mindenki megjegyezte még a dédik is :D

Ági

2010. júl. 16. 17:04
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm fiát is Dominiknak hívják mondjuk mindenki Dodónak hívja a kicsit szerintem szép név!
2010. júl. 16. 17:26
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem határozottan oltsd le az ősöket, elvégre ők sem kérdeztek meg senkit, hogy hogyan is nevezzék el a gyereküket!!! :) Gyönyörű név a Dominik, nekem pl. lányban a Dominika is nagyon tetszik, ne hagyd, hogy csesztessenek. Engem még nem erősített meg az orvos abban, hogy babát várok, csak én érzem, de nekem tuti Bendegúz lesz a fiam, és lesz@@om, hogy ki mit szól, mert ő az én babám lesz! Ne hagyd Magad! Kérd meg a párod, ő is álljon Melléd! Sok boldogságot DOMINIKKAL!!!
2010. júl. 16. 17:57
 9/28 A kérdező kommentje:
köszönöm,aranyosak vagytok:)Leállítom őket,és nemfog érdekelni.:)
2010. júl. 16. 18:10
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogják jegyezni hidd el! Annak idején mikor születtem az Ivett falun extra névnek számított. Nagymamámék nem tudták megjegyezni, ha valaki kérdezte hogy hívnak akkor mondták, hogy evett-ivott,,igen Ivett! anyukám meg Eleonóra, azt meg senki ki nem tudtam mondani, Nórának hívja mindenki. Pedig ezek sem olyan extra nevek, ugyanúgy a Dominik sem! Előbb utóbb megjegyzik ha szépen kéred őket!
2010. júl. 16. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!