Ki hogy kezeli le a kedves családtagok, felesleges aggódásait, és okoskodásait?
Akkor nem én vagyok az egyetlen!:) Ne csináld ezt ne csinál azt...
Tudom hogy csak jót akarnak, de miért játszanak orvost??? És ha az ember azt mondja hogy hidd el hogy lehet mert az orvostól megkérdeztem, és azt mondta hogy igen...nem hiszik el!!!
Sziasztok! Nekem meg pont az ellentetje, tőlük még a szart is megehetném, nem számít, hogy mi az semmi sem árt csak erősít!
És higyjétek el, nem aggódom túl a dolgokat.
De már annyira bosszantó, hogy azt el sem tudom mondani.
Én is kapom a párom családjátol a hülyeségeket, mert ök már szültek, ez nem is baj de már 30 meg 20 éve. és ilyenekkel akasztanak ki hogy minek kell mérleg mennyi ruha, mi az a baldachin, hát had vegyem mag a kisfiamnak, nem is drága és valszeg nem lesz több babám. de nagyon remélem hogy szülés után békén hagynak a hülyeségeklkel, ugy bánt, hogy nem azt mondják hogy milyen szép, hanewm
ezeket..
Bólogatok, mosolygok, de igazából nem figyelek:) Nem húzhatom fel magam minden okos tanácson!
20 hkm
Az első 5 hónapban a torkát kettéharaptam volna bárkinek a "jótanácsok" miatt.
Azóta csak nagyon határozottan és emelt hangon rendezem az ügyet.
Bár ez attól függ, ki mondja és miről, meg hogyan.
Anyósom, anyám, egyik másik barátnőm és a húgom oszthatja az észt, ők akkor sem sértődnek meg, ha rájuk förmedek.
Sajna egyébként az okos doktorival rendelkező ismeretlenek tanácsait nem tudom kizárni, ahogyan az egyik előző válaszoló írta, hanem ha kekeckedik vagy osztja az észt, helyreteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!