Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy kezeli le a kedves...

Ki hogy kezeli le a kedves családtagok, felesleges aggódásait, és okoskodásait?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen, idegesít.
2010. jún. 4. 16:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Akkor nem én vagyok az egyetlen!:) Ne csináld ezt ne csinál azt...

Tudom hogy csak jót akarnak, de miért játszanak orvost??? És ha az ember azt mondja hogy hidd el hogy lehet mert az orvostól megkérdeztem, és azt mondta hogy igen...nem hiszik el!!!

2010. jún. 4. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor gondold el, ha egy eüst okítanak arról, hogy mit szabad és mit nem :o)
2010. jún. 4. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekem meg pont az ellentetje, tőlük még a szart is megehetném, nem számít, hogy mi az semmi sem árt csak erősít!

És higyjétek el, nem aggódom túl a dolgokat.

De már annyira bosszantó, hogy azt el sem tudom mondani.

2010. jún. 4. 17:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
na majd ha meglesz a baba,akkor mennyi kéretlen jótanácsot kapsz!erre szokták mondani,azért van az embernek 2 füle,hogy az egyiken be a másikon ki.
2010. jún. 4. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is kapom a párom családjátol a hülyeségeket, mert ök már szültek, ez nem is baj de már 30 meg 20 éve. és ilyenekkel akasztanak ki hogy minek kell mérleg mennyi ruha, mi az a baldachin, hát had vegyem mag a kisfiamnak, nem is drága és valszeg nem lesz több babám. de nagyon remélem hogy szülés után békén hagynak a hülyeségeklkel, ugy bánt, hogy nem azt mondják hogy milyen szép, hanewm

ezeket..

2010. jún. 4. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Bólogatok, mosolygok, de igazából nem figyelek:) Nem húzhatom fel magam minden okos tanácson!

20 hkm

2010. jún. 4. 20:18
 8/12 anonim ***** válasza:
te csinálod jol...:)
2010. jún. 4. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Az első 5 hónapban a torkát kettéharaptam volna bárkinek a "jótanácsok" miatt.

Azóta csak nagyon határozottan és emelt hangon rendezem az ügyet.

Bár ez attól függ, ki mondja és miről, meg hogyan.

Anyósom, anyám, egyik másik barátnőm és a húgom oszthatja az észt, ők akkor sem sértődnek meg, ha rájuk förmedek.

Sajna egyébként az okos doktorival rendelkező ismeretlenek tanácsait nem tudom kizárni, ahogyan az egyik előző válaszoló írta, hanem ha kekeckedik vagy osztja az észt, helyreteszem.

2010. jún. 4. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Nehezen viselem én is.Én is eü-i dolgozó vagyok, mégis annyi okoskodásban van részem.Rendesen ki vagyok oktatva, mint egy hülye gyerek.Szerencsére anyukám tudja,hogy ösztönösen tudni fogom, mi a jó a babának, így nem szól bele.Ő csak elmondja, hogy hogy volt, amikor velünk volt terhes.Anyósom már más tészta.Elmondtam neki, hogy kislányt érzek.Erre ő mindig azt hajtogatta, hogy mindegy, csak egészséges legyen.Ezt elmondta 50-szer, és frászt kaptam.Mondtam, hogy nekem is mindegy, csak ilyen megérzésem van.Nem akarta megérteni.A múltkor a férjem ki akart vinni a vadasparkba.Szép idő volt, kedvem is volt hozzá.De beszélt anyósommal telefonon, és végülis nem mentünk ki, mert anyósom szerint veszélyes, ha rácsodálkozok egy-egy állatra.Megtiltotta hogy kimenjünk:))Mindig ezekkel a népi hiedelmekkel nyaggat.A kedvencem az volt, amikor a 18 hetes UH után nagy örömmel meséltük a családnak, hogy kislány!Mire nagymamám, és keresztanyám:Azért még ne éljétek bele magatokat, ne vegyetek rózsaszín cuccot, mert még kinőhet neki!!Na, ez volt nálam a csúcs.Elmagyaráztam, hogy ennyi idősen már rég kialakult a nemi szerv, nem fog már semmi "kinőni".És azért, mert 100-ból 1 esetben elnéznek valamit, az nem jelenti azt, hogy velünk is így lesz.
2010. jún. 5. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!