A Kisvárdai kórházban fogok szülni kiváncsi lennék h milyenek a körülmények? Szobákra és föleg arra h van e látogatás tehát be e jöhetnek hozzám majd a családtagok?
Tegnapi 13.27-es vagyok. Valóban ebben az időszakban nem tanácsos a szobában való látogatás. Én nyáron szültem mindkét gyermekemet. Az elsőnél nem alapítványi szobában voltam, a tesóm az ajtóban állva magyarázta, hogy szoptassak, az ajtó mindig nyitva volt, mert jött vk.hez látogató, a popcornos bácsi is mindig szoptatáskor nyitogatott. Az elsőnél császáros voltam, elég nehéz volt kifelé szaladgálni a látogatókhoz, a második sima szülés volt, így sem bírtam volna. Sőt, volt, hogy az első napon a wc-ig nem jutottam el, bepisiltem, nem tudtam visszatartani. Hogy szégyelltem volna magam, ha ez másik 5 anyuka előtt történik meg. Az alapítványi szobában többnyire az ágyból ki sem szállva fogadtam a látogatókat, és sokkal nagyobb segítségemre volt a testvérem ismét, aki mellettem ült, és segített fejni, szoptatni. Nem beszélve a nagy lányomról, aki talán ki sem bírta volna, hogy csak az ajtóból dobálja nekem a puszikat, s a párom közelsége is nagy segítséget jelentett. Persze most is akadtak tapintatlan látogatók, és ebben a vírusos időszakban ettől tényleg óvakodni kell, főleg a baba érdekében.Mivel nekünk sok minden megmaradt a nagyobbik gyerektől (kiságy, babakocsi, sok ruhát kaptunk) a megspórolt pénzt költöttük az alapítványi szobára.
Én is Lőrinczi főorvosnál szültem, nagyon meg voltam vele elégedve, ha még egyszer szülnék sem mennék máshoz!
Tehát a folyosora beengedik a látogatokat?Csak a szobába nem?Én most arra sporoltam h kitudjam fizetni majd a okit a szülés után.:)Én is csak jo tapasztalatokkal rendelkezem a föorvos urral kapcsolatban azért is fogadtam meg a szüléshez is meg magánba jártam hozzá.
Te is itt laksz a városban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!