Ti 23 éves lányként megtartanátok a terhességet egy 35 éves drogfüggő, munkanélküli fiútól, akinek már van egy 6 évese, akivel nem foglalkozik?
Tanuló vagyok, nincs munkám, nem is volt, csak egyszerűen összejöttem egy fiúval, terhes lettem tőle. 4 hetes vagyok, most lett pozitív a teszt.
Van már neki egy másik nőtől gyereke, akit nem nevel, a nőt meg egyenesen gyűlöli, réges rég külön vannak.
Családom, barátaim szerint óriási hibát követnék el ha megtartanám egy ilyen embertől, 23 évesen, munkaviszony nélkül, diákként, ráadásul sajnos drogos is... (speed, eki, fű, mindent tol, úgy értsd!).
Mit tennétek?
Én megvárnám a genetikai vizsgálatot. És akkor ha gond van, még el tudod vetetni. A viselkedés zavarokon meg tud segíteni gyermekpszichológus meg fejlesztő.
Szerintem te akarod ezt a gyereket úgy jön le.
Szóval akkor tedd meg ezt a lépést.
Viszont azt nagyon előre tervezd meg miből lesz pénz.
A családodra biztosan nem számíthatsz? Ha már látnák hogy komolyan szeretnéd ezt a babát akkor sem?
Én egy évvel vagyok amúgy fiatalabb nálad ha ez mond valamit. És én is nagyon szeretnék majd babát.
Ezért is mondtam hogy azért a vizsgálatot várd meg :)
Jaj de jó!
Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!