Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti 23 éves lányként megtartaná...

Ti 23 éves lányként megtartanátok a terhességet egy 35 éves drogfüggő, munkanélküli fiútól, akinek már van egy 6 évese, akivel nem foglalkozik?

Figyelt kérdés

Tanuló vagyok, nincs munkám, nem is volt, csak egyszerűen összejöttem egy fiúval, terhes lettem tőle. 4 hetes vagyok, most lett pozitív a teszt.

Van már neki egy másik nőtől gyereke, akit nem nevel, a nőt meg egyenesen gyűlöli, réges rég külön vannak.

Családom, barátaim szerint óriási hibát követnék el ha megtartanám egy ilyen embertől, 23 évesen, munkaviszony nélkül, diákként, ráadásul sajnos drogos is... (speed, eki, fű, mindent tol, úgy értsd!).

Mit tennétek?

2019. okt. 11. 19:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/136 anonim ***** válasza:
83%
Nem tartanám meg. Inkább megszakítanék vele minden kapcsolatot és abortuszra mennék. Mondjuk soha le sem feküdtem volna egy drogossal....
2019. okt. 11. 23:33
 72/136 A kérdező kommentje:
72, utólag kár okoskodni, és nem is arra irányult a kérdés, lefeküdnél-e egy ilyen életű személlyel! Azt hiszem, mindenki volt itt fiatal, és mindenki követett el kisebb-nagyobb hibákat az életében! Én is elkövettem, nesze! Ettől még senkinek nincs joga pálcát törni a fejem fölött, ahogyan nekem sem mások felett!
2019. okt. 11. 23:35
 73/136 anonim ***** válasza:
81%
Menj el genetikai vizsgálatra, létezik Prena teszt, keress rá.
2019. okt. 11. 23:37
 74/136 A kérdező kommentje:
74-es ez is egy hasznos valasz, köszönöm szépen! Utána nézek azért...
2019. okt. 11. 23:38
 75/136 anonim ***** válasza:
42%
Az a durva, hogy te komolyan azt hiszed, hogy a megszakítás az védekezés. Kb. 0 a tudásod ilyen téren, és még arra is lusta vagy, hogy utánanézz. A volt párod valoszinuleg meddő volt, még szép, hogy nem estél teherbe az évek alatt, de a mostani nem a pasi hibája, te vagy életképtelen. vetesd el, ne legyen szegeny gyereknek ilysn h.lye anyja
2019. okt. 12. 09:09
 76/136 anonim ***** válasza:
60%

Én megvárnám a genetikai vizsgálatot. És akkor ha gond van, még el tudod vetetni. A viselkedés zavarokon meg tud segíteni gyermekpszichológus meg fejlesztő.

Szerintem te akarod ezt a gyereket úgy jön le.

Szóval akkor tedd meg ezt a lépést.

Viszont azt nagyon előre tervezd meg miből lesz pénz.

A családodra biztosan nem számíthatsz? Ha már látnák hogy komolyan szeretnéd ezt a babát akkor sem?

2019. okt. 12. 10:44
 77/136 anonim ***** válasza:
87%

Én egy évvel vagyok amúgy fiatalabb nálad ha ez mond valamit. És én is nagyon szeretnék majd babát.

Ezért is mondtam hogy azért a vizsgálatot várd meg :)

2019. okt. 12. 10:46
 78/136 anonim ***** válasza:
30%
most megtanulod hogy a megszakitas nem vedekezes. igy jartal. mellesleg gratulalok a babahoz
2019. okt. 12. 11:27
 79/136 A kérdező kommentje:
Ugy döntöttem, adok egy esélyt a 'lehetetlennek ', és igen, elmegyek genetikai vizsgálatokra! Ha netán azt a tájékoztatást kapok, hogy egészséges magzat van bennem, még az is lehet, megtartom.... alszom rá egyet!
2019. okt. 12. 12:42
 80/136 anonim ***** válasza:
65%

Jaj de jó!

Remélem minden rendben lesz!

2019. okt. 12. 12:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!