Ti 23 éves lányként megtartanátok a terhességet egy 35 éves drogfüggő, munkanélküli fiútól, akinek már van egy 6 évese, akivel nem foglalkozik?
Tanuló vagyok, nincs munkám, nem is volt, csak egyszerűen összejöttem egy fiúval, terhes lettem tőle. 4 hetes vagyok, most lett pozitív a teszt.
Van már neki egy másik nőtől gyereke, akit nem nevel, a nőt meg egyenesen gyűlöli, réges rég külön vannak.
Családom, barátaim szerint óriási hibát követnék el ha megtartanám egy ilyen embertől, 23 évesen, munkaviszony nélkül, diákként, ráadásul sajnos drogos is... (speed, eki, fű, mindent tol, úgy értsd!).
Mit tennétek?
Nekem a legnagyobb félelmem ha megtartom az, hogy nem lesz egészséges, én meg egyedül maradok egy beteg, fogyatékos gyerekkel.
Ha nem tartom meg, csupán annyi a félelmem, teherbe tudok-e máskor még esni.
Leszűkítve ennyi...
Szerintem esélyes :(
Ehhez annyira én sem értek, füveseknél bizonyították tán az autizmus gyakoribb előfordulását, ennél keményebb drogoknál gondolom még szörnyűbb.
Igen ezt megértem. Sajnos minden esélye meg is van rá.
Nyugodtan elmondhatod a nőgyógyásznak is. Ő részletesen el tudja mondani a kockázatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!