Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti 23 éves lányként megtartaná...

Ti 23 éves lányként megtartanátok a terhességet egy 35 éves drogfüggő, munkanélküli fiútól, akinek már van egy 6 évese, akivel nem foglalkozik?

Figyelt kérdés

Tanuló vagyok, nincs munkám, nem is volt, csak egyszerűen összejöttem egy fiúval, terhes lettem tőle. 4 hetes vagyok, most lett pozitív a teszt.

Van már neki egy másik nőtől gyereke, akit nem nevel, a nőt meg egyenesen gyűlöli, réges rég külön vannak.

Családom, barátaim szerint óriási hibát követnék el ha megtartanám egy ilyen embertől, 23 évesen, munkaviszony nélkül, diákként, ráadásul sajnos drogos is... (speed, eki, fű, mindent tol, úgy értsd!).

Mit tennétek?

2019. okt. 11. 19:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/136 anonim ***** válasza:
34%
Azért annyira fiatal már nem vagy, hogy ennyire ostoba legyél.. abortuszellenes vagyok, de a te esetedben mégis mellette vagyok, szegény gyerek szívna csak, hogy ilyen anyja van.
2019. okt. 11. 21:29
 42/136 anonim ***** válasza:
65%

Amint úgy döntenél, h megtartod, jönne segítség, kiságy, ruhák, mindenféle. A kisgyerekes családok szívesen továbbadják a dolgaikat. És amúgy sokkal kevesebb kell a témához, mint ma hisszük.

Kívánom, hogy békét találj, bárhogy döntesz.

2019. okt. 11. 21:29
 43/136 anonim ***** válasza:
81%

Elvetetném. Alapból nem dobálózok ezzel könnyedén, de ez egyszerűen nem az a helyzet. Nem egy gyerekről, vagy 30 hetes magzatról beszélünk, ahhoz, hogy ez az embrió életképes legyen még minimum fél évig a testedben kellene növekednie. Én például nem lennék képes abban a tudatban kihordani és életbe nevelni a testemben, hogy tudom, hogy milyen helyzetbe születik bele. Akkor inkább ne fejlődjön ki egyáltalán, és csak nekem kelljen ezt a terhet cipelni.

Soha többet ne keveredj ilyen helyzetbe, és bízz benne, hogy ahogy a legtöbb esetben, neked sem fog komplikációt okozni az abortusz.

2019. okt. 11. 21:35
 44/136 anonim ***** válasza:
93%
Egyértelműen nem. Mi is kábítószereztünk nem keveset a párommal, de ahogy komolyodott a kapcsolatunk, úgy szinte teljesen abba is hagytuk, pedig nem akarunk gyereket, de egyszerűen olyan szinten leépít tudat alatt a rendszeres kábítószerezés (mi speedeztünk meg kóláztunk), hogy nem jutsz el az életedben egyről a kettőre. Azóta haladnak is a dolgaink. Aki nem áll le vele legalább a gyereke születésekor, az hidd el, soha nem fog semmi miatt. Rengeteg a kábszeres szülő felénk. Sok gyereket ismerek, akik abban nőnek fel, hogy apuka pénteken lelép, kedden meg a legnagyobb afterban megjelenik otthon, és ez megy minden héten. Rosszabb esetben otthon a gyerek előtt rendezik a bulit. Ebből is láttam már nem keveset. A gyerekek ahogy kamaszodnak elkezdik levágni mit csinálnak a szülők és aggódnak. Nyilván, mivel tudják, hogy rossz dolgot csinálnak a szüleik. Tehát, ha nem akarod ennek kitenni a gyerekedet, akkor ne vállald be. Még ha nem is akarja az apuka tartani a kapcsolatot, akkor is egy törés lenne a gyereknek, hogy az apja egy drogos díler. Egy idő után úgyis kíváncsi lenne az apjára vagy az is lehet, hogy hirtelen az apuka akarna a gyerekkel időt tölteni, nem tudhatod. Én nem tartanám meg a helyedben, fiatal vagy, simán teherbeeshetsz még 1 abortusz után. A legfőbb ok, amiért a helyedben elvetetném, az az, hogy nem kötném a gyerekemet egy ilyen emberhez. Mert ha akarod, ha nem, ez egy kötelék marad, ami elég nagy károkat okozhat.
2019. okt. 11. 21:43
 45/136 anonim ***** válasza:
25%
Meg. Lehet, hogy örökbeadnám.
2019. okt. 11. 21:52
 46/136 anonim ***** válasza:
33%
Szóval be voltatok mindketten drogozva, és te bizton állítod, hogy időben kihúzta a faszi orgazmus előtt a szerszámát. Aha... mesélj még légyszi. Amúgy unokatesomnak volt abortusza 15 évesen. Most 26 éves és lombikoznak a párjával, mert természetes úton nem lehet többet gyereke.
2019. okt. 11. 21:54
 47/136 anonim ***** válasza:
81%
#47 jaj, a barátnőmnek meg volt abortusza, rá kb 2 évvel meg gyógyszer mellett esett teherbe.
2019. okt. 11. 21:58
 48/136 anonim ***** válasza:
84%
Ha lombikkal lehet gyereke, akkor nem az abortusz a felelős érte.
2019. okt. 11. 22:02
 49/136 anonim ***** válasza:
20%
Ha van segítségem, pl anyám-apám, nagymamám-nagypapám, vagy pl nemtom, van valami stabil meló, vagy bevétel pl családi vállalkozásból, akkor megtartanám. Valaki azt mondta, hogy lehetséges, hogy pl terhességmegszakítás közben pl annyira megsérül a nő belülről, hogy soha többet nem lehet gyereke; ami pl azért elég szomorú dolog lehet mondjuk annak, aki valamikor szeretne. De lehet, hogy pl nálad rossz volt az időzítés, meg pl kérdéses ugye, hogy a szóban forgó apuka mennyire gondoskodna róla. Vagy pl nemtom a tanulmányaiddal hogyan tudhatnád összeegyeztetni. De pl ismerek olyat, aki ekkor ráírt az összes tanárra, hogy akkor szeretne esetleg valami plusz feladatot, mert így nemnagyon tudna ott lenni az órákon, és akkor adtak neki pluszfeladatot; és akkor ugyanakkor tudott végezni, mint a többiek az évfolyamon. De ezt nem tudom pl mindenhol, minden tantárgy esetén megoldható-e. Vagy pl nem tudom, az mennyire játszik szerepet; de ha már az a kisbaba ő van, akkor szerintem pl csinálhatnád azt is, hogy örökbeadni, hogy elvinni valami árvaházba, hogy segítsenek, mert nem tudod őt gondozni, és akkor élni fog az a kisbaba, csak nem te fogod sajnos őt fölnevelni, de legalább élni fog, és nem fog pl megsérülni a méhed. PL tudok olyat is, aki örökbefogadott gyerek, és akkor a szülei ilyen 16-17 évesek voltak, nem tudtak róla még gondoskodni, mert még tanultak, és akkor otthagytak az árvaházban, vagy hogy kell szépen mondani, egy fotóalbumot magukról a kisgyereknek, hogy azért láthassa, hogy ők voltak, vagy ők lennének, tehát ők, a biológiai szülei.
2019. okt. 11. 22:04
 50/136 anonim ***** válasza:
5%
*Meg pl úgy tudom, a József Attilánál is volt olyan, hogy amikor az édesanyjának nagyon rosszul ment anyagilag, akkor elvitte az Attilát árvaházba/gyermekotthonba, és akkor amikor kicsit úgy helyreállt, stabilizálódott az anyagi helyzete, akkor megint magához vette őt.
2019. okt. 11. 22:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!