Ti 23 éves lányként megtartanátok a terhességet egy 35 éves drogfüggő, munkanélküli fiútól, akinek már van egy 6 évese, akivel nem foglalkozik?
Tanuló vagyok, nincs munkám, nem is volt, csak egyszerűen összejöttem egy fiúval, terhes lettem tőle. 4 hetes vagyok, most lett pozitív a teszt.
Van már neki egy másik nőtől gyereke, akit nem nevel, a nőt meg egyenesen gyűlöli, réges rég külön vannak.
Családom, barátaim szerint óriási hibát követnék el ha megtartanám egy ilyen embertől, 23 évesen, munkaviszony nélkül, diákként, ráadásul sajnos drogos is... (speed, eki, fű, mindent tol, úgy értsd!).
Mit tennétek?
Amint úgy döntenél, h megtartod, jönne segítség, kiságy, ruhák, mindenféle. A kisgyerekes családok szívesen továbbadják a dolgaikat. És amúgy sokkal kevesebb kell a témához, mint ma hisszük.
Kívánom, hogy békét találj, bárhogy döntesz.
Elvetetném. Alapból nem dobálózok ezzel könnyedén, de ez egyszerűen nem az a helyzet. Nem egy gyerekről, vagy 30 hetes magzatról beszélünk, ahhoz, hogy ez az embrió életképes legyen még minimum fél évig a testedben kellene növekednie. Én például nem lennék képes abban a tudatban kihordani és életbe nevelni a testemben, hogy tudom, hogy milyen helyzetbe születik bele. Akkor inkább ne fejlődjön ki egyáltalán, és csak nekem kelljen ezt a terhet cipelni.
Soha többet ne keveredj ilyen helyzetbe, és bízz benne, hogy ahogy a legtöbb esetben, neked sem fog komplikációt okozni az abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!