Ti 23 éves lányként megtartanátok a terhességet egy 35 éves drogfüggő, munkanélküli fiútól, akinek már van egy 6 évese, akivel nem foglalkozik?
Tanuló vagyok, nincs munkám, nem is volt, csak egyszerűen összejöttem egy fiúval, terhes lettem tőle. 4 hetes vagyok, most lett pozitív a teszt.
Van már neki egy másik nőtől gyereke, akit nem nevel, a nőt meg egyenesen gyűlöli, réges rég külön vannak.
Családom, barátaim szerint óriási hibát követnék el ha megtartanám egy ilyen embertől, 23 évesen, munkaviszony nélkül, diákként, ráadásul sajnos drogos is... (speed, eki, fű, mindent tol, úgy értsd!).
Mit tennétek?
Eléggé belecsaptál a lecsóba, most aztán felkötheted az alsóneműt, hogy hogyan is keveredj ki ebből.
Ha tényleg állapotos vagy, akkor úgy mondják "anya lettem" és ezen az sem fog már változtatni ha elveteted.
Hozz egy jó döntést, tegyél egy nagy fordulatot és ne csak játszd a felnőtt életet, hanem éld. 23-évesen képes lehetsz önállóan talpon maradni, még akkor is ha eddig ezt nem kellet kipróbálnod. Ha úgy döntesz, hogy megtartod a babát, képessé válsz a felnevelésére. Így vagyunk összerakva, képesek vagyunk megoldásokat találni a céljaink elérésére. Az viszont nem mindegy, hogy mi a célunk. Ebben viszont csak Te dönthetsz. Dönts jól, hogy ne haragudj később se magadra.
Mindig szerettem volna testvért, nem lett, nagyon szerettem volna, hiányzott. Felnőtt voltam már, amikor megtudtam, azért hiányzott annyira, mert lett volna, de nem vállalták.
54-es anya lettem, haha! Azért, mert pozitív lett a tesztem, 2 héttel az aktus után? Akkor ennyi erővel mindenki anya már, az is, akinek életében 6 missed ab-ja volt, hiszen volt már terhes...
Esküszöm, ennél az oldalnál nem találkoztam betegebb fórummal, ahol ennyi marhaságot hordanak össze. Nem, senki nem lesz automatikusan anya attól, mert volt egy peteérése, ami megtermékenyült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!