Ti 23 éves lányként megtartanátok a terhességet egy 35 éves drogfüggő, munkanélküli fiútól, akinek már van egy 6 évese, akivel nem foglalkozik?
Tanuló vagyok, nincs munkám, nem is volt, csak egyszerűen összejöttem egy fiúval, terhes lettem tőle. 4 hetes vagyok, most lett pozitív a teszt.
Van már neki egy másik nőtől gyereke, akit nem nevel, a nőt meg egyenesen gyűlöli, réges rég külön vannak.
Családom, barátaim szerint óriási hibát követnék el ha megtartanám egy ilyen embertől, 23 évesen, munkaviszony nélkül, diákként, ráadásul sajnos drogos is... (speed, eki, fű, mindent tol, úgy értsd!).
Mit tennétek?
Pont ezt akartam mondani, a genetikai vizsgálat a down szindróma és más genetikai betegségekre jók.
A drogok okozta bajok sajnos mások :(
#92 nem kamu a kérdésem! Kivanom, hogy Te soha a budos eletbe ne kerülj ilyen qrva szar helyzetbe mint most en vagyok... bár őszintén, megerdemelnéd! Es ne aggódj, létezik karma! Szerintem fogd vissza magad es Ne ítélkezz, nehogy te itéltess!
Okos, jószivű lány vagyok állítólag, talan pont ennek iszom most a levét is: nehezen tudok nemet mondani egy kezdődő életre..
Többieknek: lehet, marad a baba, kedden megyek orvoshoz, ott átbeszélunk mindent. Ha túl kockazatos, akkor inkabb az abortusz.
Elég nagy képed van ahhoz képest, hogy ilyen szar helyzetben vagy.
Diplomás gyed... jah, meg lakni is kellene, meg rezsit fizetni meg majd dolgozni vhol... de hát mit várunk tőled? Nyilván nem fogod realisan látni a helyzeted...
Utolso , ennél százezerszer szarabb élethelyzetben váltak már nők anyákká... ennyit erről!
50-50% hogy megtartom, vagy elvetetem! Kedden orvossal atbeszelunk mindent es élni fogok egy genetikai vizsgálattal is, kerül amibe kerül! Megcsinálom! Ha az negatív lesz (azaz nincs semmi probléma), akkor elkezdek gondolkodni a további teendőkön, hogyan oldom meg a kislány/kisfiú érkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!