Hogy győzzem le a vérvételtől való félelmemet?
Nekem a védőnőm akkor azt mondta, h csak vizet ihatok! Alig bírtam ki, h levegyék a vért és elővegyem a szendvicsem a tasimból:).....na meg nem mellékesen hányós is voltam (8hétig), de ment a dolog így is!!!Erős leszel, hidd el!!!!!!!!!!!
Ma pedig citromot vittem, a szőlőcukor szirup után azt "nyalogattam":)-és erős voltam én is:):)!!!!
Még mindig a 22h km:)
nah,túléltem,ma voltam vérvételen.de utána 5 perccel majdnem elájultam,tisztára leizzadtam,még a nővérke is szólt,hogy feküdjek le az ágyra..
Vajon ez legközelebb jobb lesz? Tisztára elhomályosult minden,iszonyú hányingerem lett és nagyon izzadtam,de szerencsére nem ájultam el.
Jobb lesz reméljük! Lehet, h a meleg miatt is volt,de az is lehet, h mégis felspanoltad magad!:)
Majd hozzászoksz!:P:)
22 h km
előtte is jól voltam,meg utána is,csak ahogy ültem ott és nyomtam a kezem,lassan kiment minden vér a fejemből..:((
Nagyon remélem,hogy legközelebb nem ez lesz,mert elég borzasztó érzés.
MOst már csak az eredményen aggódhatok:)
Akárcsak magamat hallanám/olvasnám amikor friss terhes voltam:)
Utálom a vért a tűt és minden ilyesmit.Az első vérvételemre úgy mentem h itthon elbőgtem magam annyira féltem,és ráadásul senki sem kisért el.
Az első alkalommal még össze is szúrkáltak :( a második vérvételemre is félve mentem el és akkor is tiszta kék-zöld lettem és még rosszul is lettem.Majd a harmadik vérvételen egy aranyos nő aki vette a vért talált egy "helyes" vénát amiből csak úgy jön a vér és nem szúrkált össze 1 pillanat alatt kész voltam.Azóta mindig amikor megyek nem engedem h máshonnan vegyenek vért csak abból a vénából.Ráadásul nekem többször kell járni mint egy átlagos kismamának mert pajzsmirigy alulműködésem van és azt is nézetni kell folyamatosan.most vagyok 31 hetes terhes de már annyira megszoktam a tűt(ha lehet igy fogalmazni) hogy abszolút nem félek amikor megyek vérvételre,sőt van hogy szívesen megyek,mert akkor a váróban mindig találkozok valakivel akivel lehet pletykálni:)Én már csak a szüléstől tartok,mert ugye ott lent is összeszúrkálnak és abban még nem volt részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!