Hogyan győzzem le a félelmemet?
Figyelt kérdés
8+5 hetes terhes vagyok.Már volt két vetélésem.7 hetesen voltam UH-n,ott minden rendben volt,9 mm volt a baba,hallottam a szívét.Viszont ott végre fény derült arra is,hogy mi miatt volt a két vetélés.Van a méhemben egy 3 cm-es sövény.Azt mondta a doki,hogy csak a szerencsén múlik minden,mert ha pont odatapad a lepény,akkor megint el fogok vetélni.Hogy lehet nem a rosszra gondolni?Adhat erőt az,hogy minden reggel hányok,tehát a tünetek megvannak és hogy eddig ez a legnagyobb terhességem??2009. ápr. 12. 15:26
1/2 anonim válasza:
Szia! Sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy. :( De igen,az adjon eröt,hogy ez a baba jönni akar,ha a másik kettö hamar elment. Ő már meg akar maradni nektek! Boldog babavárást! :)
2/2 anonim válasza:
Meg kell próbálnod optimistának lenni és csak a jóra gondolni. A félelem sajnos ilyen helyzetben szerintem minden kismamánál meglenne.
Remélem minden rendben lesz. Sok erőt és kitartást kívánok.
Minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!