Hogyan győzzem le a félelmemet?
Ez sok embernél van így :)
Mielőtt kimész vegyél mély levegőt, és fújd ki. Ha gondolod, ismételd meg többször. Egészen addig, ameddig egy kicsit nem nyugodsz meg. Mikor a többiek előtt állsz, ne a tömeget nézd, hanem bámulj a semmibe, földre, égre. Persze néha ez így hülyén néz ki. Ilyenkor nézz egyenesen a tömegbe, szúrj ki egy pontot, mondjuk hátul jóska pistának sapkáját, vagy a tömeg mögötti falat.
ugyanez volt velem is a helyzet.
pumpáltam magamra jó sok magabiztosságot, sok gyakorlással megtanultam improvizálni, kimenteni magam az ilyen helyzetekből észrevétlenül és megbarátkoztam a közönséggel. nem szabad kizárni őket, hiszen ők Rád kíváncsiak és együtt kell lenned velük. mi lenne, ha valakinek úgy vallanál szerelmet, hogy közben a falat nézed mögötte?:D
Csak hidd el magadról, hogy jó vagy, bízz magadban, hogy nem fogod elrontani, ha meg mégis, akkor ez van, mindenkivel előfordul, hogy hibázik valamiben.
Nekem ez bevált. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!