Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy győzzem le a vérvételtől...

Hogy győzzem le a vérvételtől való félelmemet?

Figyelt kérdés
kaptam 3 fiolát,mert ez lesz az első a terhességem alatt,de nagyon félek.minél előbb el kéne mennem,hogy letudjam,de emlékszem, hogy mikor legutóbb voltam már várakozás közben is majdnem elájultam:( így hogy nem lehet enni előtte,és még látom is azt a sok embert kijönni,kezükön a vattapamacs..grr.úúgy félek. Tudom,hogy ezen mindenki túlesett és én helyzetemben,de akkor is nagyon félek.
2010. júl. 14. 13:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ne arra koncentrálj, hogy vérvételre mégy, hanem arra, hogy milyen izgalmas, megint megtudsz egy csomó dolgot a babádról:) Kiderül, hogy egészséges, és nincs semmi olyan gond, ami miatt ne érezné jól magát odabent:) Ha erre koncentrálsz, nem fogsz rettegni. Gondold azt, hogy ezt a próbát is ki kell állnod a babádért. :)

És menj előre, ne kint idegeskedj, a legtöbb helyen előreveszik a kismamákat. így időd sem lesz rettegni:)

2010. júl. 14. 13:57
 2/19 anonim ***** válasza:

Ne nézz oda, amikor szúrnak, és dúdolj magadban valamit, amit nagyon szeretsz énekelni/hallgatni:))) Nekem ezek be szoktak jönni;)

26hkm

2010. júl. 14. 13:57
 3/19 A kérdező kommentje:

nemhiszem, hogy előre engednének,mert sorszámot kell húzni,de jön velem valaki,mert egyedül tuti elájulnék:)

köszi a biztatásokat!

hát az tuti,hogy nem fogok odanézni,nem is szoktam.

nagyon remélem,hogy minden rendben lesz,bár még csak 8+4 hetes vagyok.

2010. júl. 14. 14:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Az elsőnél én is rosszul lettem. Pedig arra gondoltam, hogy ezt a babáért teszem, meg hogy nem is vérvétel, meg nincs is tű... Aztán a végén már simán néztem, hogy veszik a vérem. Túléled, csak erős legyél. Ha szédülsz, akkor mély levegő orron be, szájon ki, és ami még fontos, lassan lélegezz kifelé.Nekem sokszor bevált.
2010. júl. 14. 14:05
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne stresszeld magad előtte! Nem érdemes, úgyis leveszik a véred!:)Én is ezt csináltam, de majd megszokod! Sose nézz oda, sőt már az előkészületeket se nézd!

Ma voltam a terheléses vérvételen..egy nap 2szer szúrnak(engem mondjuk 3szor szúrtak, mert nem találták a vénát)!!De mindent a babáért!!!!Ki fogod bírni!!!!!!!

22h km

2010. júl. 14. 14:10
 6/19 anonim ***** válasza:

Ja és én elsőre 6 fiolát nyomtam tele:)! Gondolhatod, hogy le voltam fehéredve mikor kikészítették:(!:)

22h km

2010. júl. 14. 14:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én világ életembe halálosan féltem a vérvételtől, szúrástól, oltástól, mindentől ami tű. De a terhesség alatt olyan sokszor vettek vért és hasonlók, hogy teljesen megegyeződtem :D Már a szemem sem rezzen, csak adom a karom :D
2010. júl. 14. 14:30
 8/19 A kérdező kommentje:
atya ég,6 fiola!! az nagyon sok,biztos percekig csak vették a vért.az én 46kilómhoz jó sok lenne! hát igen,mindent a babáért..:) most úgy érzem,hogy ez a legrosszabb része a terhességnek,legalábbis számomra,bár valószínű,hogy az utolsó hetek -más szempontból ugyan-,de nehezebbek lesznek.
2010. júl. 14. 14:30
 9/19 anonim ***** válasza:
A férjem is ájúldozós, egyszer a szemem láttára kapott sokkot. Aztán legközelebb mondta a nőnek, hogy nem bírja az meg beszélt hozzá, hogy dehogynem mindenki bírja meg nevetgélt és szinte észre se vette, hogy levették a vérét. Fordulj el és beszélgess a nőcivel bármiről ami mondjuk az eszedbe jut. Vágni fogja a szitut és biztosan szívesen kommunikál veled. Sok sikert.Szokj hozzá, mert terhesség alatt szinte havonta csapolnak.
2010. júl. 14. 14:41
 10/19 A kérdező kommentje:
de inni ugye lehet előtte?mert már olyat is mondott nekem vki,hogy azt se szabad,nemhogy enni:( De azért az elég nagy kínzás lenne!!
2010. júl. 14. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!