Hogy győzzem le a vérvételtől való félelmemet?
Ne arra koncentrálj, hogy vérvételre mégy, hanem arra, hogy milyen izgalmas, megint megtudsz egy csomó dolgot a babádról:) Kiderül, hogy egészséges, és nincs semmi olyan gond, ami miatt ne érezné jól magát odabent:) Ha erre koncentrálsz, nem fogsz rettegni. Gondold azt, hogy ezt a próbát is ki kell állnod a babádért. :)
És menj előre, ne kint idegeskedj, a legtöbb helyen előreveszik a kismamákat. így időd sem lesz rettegni:)
Ne nézz oda, amikor szúrnak, és dúdolj magadban valamit, amit nagyon szeretsz énekelni/hallgatni:))) Nekem ezek be szoktak jönni;)
26hkm
nemhiszem, hogy előre engednének,mert sorszámot kell húzni,de jön velem valaki,mert egyedül tuti elájulnék:)
köszi a biztatásokat!
hát az tuti,hogy nem fogok odanézni,nem is szoktam.
nagyon remélem,hogy minden rendben lesz,bár még csak 8+4 hetes vagyok.
Ne stresszeld magad előtte! Nem érdemes, úgyis leveszik a véred!:)Én is ezt csináltam, de majd megszokod! Sose nézz oda, sőt már az előkészületeket se nézd!
Ma voltam a terheléses vérvételen..egy nap 2szer szúrnak(engem mondjuk 3szor szúrtak, mert nem találták a vénát)!!De mindent a babáért!!!!Ki fogod bírni!!!!!!!
22h km
Ja és én elsőre 6 fiolát nyomtam tele:)! Gondolhatod, hogy le voltam fehéredve mikor kikészítették:(!:)
22h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!