Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik hogyan vetkőzzem le...

Kismamik hogyan vetkőzzem le a félelmemet?

Figyelt kérdés

Betegesen rettegek a hányástól, de még csak a hányingertől is, ami miatt félek belevágni egy újabb terhességbe. Hogy a francba lehet ettől a szinte pánikrohamot idéző kellemetlenségtől megszabadulni? Nem jövök rá, hogy miért van ez, miért félek ennyire a hányástól:(

Nem voltam gyerekként sem hányós, de egy hányinger is már kikészít. Tudom nevetséges, de nekem megkeseríti az életemet.

2010. dec. 23. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire fog megnyugtatni az én válaszom...de nekem vér "fóbiám" van...a vér gondolatától is el tudok kicsit szédülni...látni egyenesen képtelen vagyok....és ugye egy kismamát azért csapolnak rendesen a 9 hónap alatt...

Mivel "csak" egy fóbia, tudom, hogy kibírom...jól hátradöntöm a széket..és elfordítom a fejem...sosem néztem még végig, pontosan hogyan veszik le a vért. Semmiség, fóbia ide vagy oda. A hányinger vagy a hányás (ha nem állandó) szintén...tudod, hogy ennél ezerszer többet is ki tudsz bírni! Gondolj erre.

2010. dec. 23. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Én összesen 2-szer hánytam az első terhességem alatt. Akkor is inkább amiatt, hogy magamba erőltettem 4 dl tejet müzlivel, míg terhességem előtt délig semmit sem ettem.

Nem biztos, hogy fogsz hányni!

Most 8 hetes vagyok, és most jobban megvisel a reggeli émelygés, de engem az vígasztal, hogy már csak 4 hét, és elmúlik....

2010. dec. 23. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
én is félek a rosszullétektől, de már annyira akarom a következőt, hogy nem érdekel. Ha visszagondolok nem élveztem semmit a terhességben, sőt egyenesen utáltam.
2010. dec. 23. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem első babám, 16 hetes vagyok. Elhiheted, hogy én még jobban féltem a hányástól talán, mint Te, hiszen előtte nem tudtam még hogy a terhességgel kapcsolatban mire számíthatok pontosan. Terhesség előtt egy-egy hányás után szinte sírógörcsöt kaptam, majd fél órába telt, mire kicsit összekapartam magam. Amióta terhes vagyok, eddig összesen háromszor hánytam (szerencsés voltam), de a harmadik szinte már rutinnak tűnt. Egyáltalán nem borulok tőle ki, mert tudom, hogy valami/valaki sokkal értékesebb miatt van. Kb 5 perc, kicsi szuszogás, fogmosás, és már csinálom is tovább a dolgom. :))) Ahogy az egyik előttem válaszoló írta...arra gondolok, hogy Érte sokkal komolyabb dolgokat is kibírnék/ki fogok bírni. :) Legutoljára pl arra gondoltam, hogy biztos nem izlett neki a sonkás pizza, és még az is előttem volt, ahogy mérgesen visszaküldi. :D:D Jót mosolyogtam ezen. :) nem tudom tudtam-e segíteni, remélem kicsit igen. Bár ezek olyan dolgok, amit szerintem eddig is tudtál már, hiszen második baba.:)

Boldog karácsonyt!

G.

2010. dec. 24. 07:04
 5/5 anonim ***** válasza:
én is féltem a hányástól, 6.dik héttől a 16 hétig napi szinten. Ebből az első hetet napi 10-zel nyomtuk.
2010. dec. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!