33+3-hetes kismama vagyok! Már nagyon izgulok, kicsit beparáztam, ugye menni fog? (szülés) Hogyan tudnám legyözni a félelmemet?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 12:02
1/8 anonim válasza:
Hidd el, teljesen feleslegesen aggódsz! Én mindig arra gondoltam, hogy milyen jó lesz végre látni és a karmoba fogni a csöppségemet, akit akkor még el sem tudtam képzelni. Segítenek a szülésnél, ha kell legyen melletted egy családtag is, mert megkönnyíti a várakozást. A lényeg, hogy ne kiabálj, mert csak feleslegesen fárasztod magad. Csak a picire gondolj és ne a félelmeidre. Boldog Babavárást Kívánok!
2/8 anonim válasza:
Szia! Gondolom ez az első terhességed és úgy érzed, hogy félsz, de nem tudod mitől. Nem szabad félni! Amikor már jön és tolni kell az jó érzés, megkönnyebülsz.Előtte szúró, fájó görcsölés lesz, mint egy erős menstruációnál.Segit az orvos és a szülésznő! Sok boldogságot!
3/8 anonim válasza:
Szia!
Én 36 hetes vagyok és elsö baba lesz de én már legszivesebben mennék szülni hogy meglássam a kisfiamat:)!
Félni egyáltalán nem félek ennek a fájdalomnak szerintem van értelme és probálj igy állni a dolgokhoz:D!
Boldog babavárást és könnyü szülést neked:)!
4/8 anonim válasza:
Nekünk nőknek úgy van kialakítva a testünk és a lelekünk, hogy gond nélkül világra tudunk hozni egy kisbabát, ez a természet rendje. Még ha fájni is fog bírni fogod, Én arra gondolok ilyenkor, hogy ezen már elöttünk nagyon nagyon sok Nő keresztül ment és ha Ők kibírták hát akkor én is ( Te is) ki fogom bírni.
Boldog baba várást!
33 hetes kismama
5/8 anonim válasza:
Próbálj meg nem izgulni, hisz ez a világ legcsodálatosabb dolga, és olyan sokat vigicsinálták már.Én már nagyon szeretnék ott tartani, de nekem még van addig négy hónapom, de már rettenetesen várom.Én szeretném ha a párom ott lenne, ez csak azon múlik hogy hogy alakul a szülés, remélem természetes lesz.Gondolj arra hogy utána boldog anyuka leszel, és ez a fájdalom csak addig tart.Én már többször álmodtam szüléssel, és mindig csodás álom volt.Nekem is az első, de már volt egy kései vetélésem, amit már szülnöm kellett, és már nagyon szeretném ha nem csak a szülési fájdalmak lennének meg hanem utána a babámat is kézbe vehetném.Sok sikert.
6/8 anonim válasza:
szia én csak azzal tudlak nyugtatni hogy én 3 hónapja szültem első baba és sírtam végig hogy nem akarok bemenni félek meg ilyenek hisztiztem az utolsó percig
7/8 anonim válasza:
utolsó vagyok az lemaradt hogy viszont a szülőszobán összesen 23 percet voltam ne aggódj nyugi
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Aranyosak vagytok!Mindenkinek sok boldogságot:-))
2009. máj. 4. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!