Miért nézik le azokat a nőket akik abortuszra mennek?
Hadd idézzek az egyik cikkből:
"Igen, végre megmondhatjuk a 12 éves kislánynak, akit megerőszakolt a nagybátyja, hogy a kormány szerint a terhessége fontosabb mint ő maga – írja egy kommentelő a Time magazin Facebook-oldalán arra a hírre, hogy az Egyesült Államok déli-keleti részén található Alabama államban a szenátus kedden megszavazta az ország jelenleg legszigorúbb abortusztörvényét."
Na, de még egy:
Ez sem normális:
"Todd Akin 2012-ben republikánus képviselőként beszélt arról, hogy a megerőszakolt nők nem esnek teherbe, mert – ahogy a doktoroktól hallja –„a női testnek megvan a módja arra, hogy ezt az egész dolgot kizárja”."
" csak fogom a fejemet és nézem hogyan cseszi szét a lelkét a legtöbb ember. De ha lehet szavazni valamikor ez ellen, majd fogok." - Csak fogom a fejem, és nézem, hogy hogy lehet valaki annyira önhitt, hogy azt hiszi magáról, hogy jobban tudja, mi jó egy másik embernek, mint az illető maga.
Az abortusz-tilalom általában a diktatúrák sajátossága, olyan nevek jutnak eszembe, mint Ceausescu, Sztálin Pol Pot, vagy épp a vallási alapú diktatúrák.
Ahol a kérdésről valóban népszavazás dönt, ott rendszerint nem a tilalom szokott nyerni...
„ Amúgy mi ez a hülyeség hogy a tested a tiéd? A Természettől kaptad KÖLCSÖN, használat után vissza kell szolgáltatni ;) ”
Hogy mi van? :D:D A legnagyobb jó indulattal is azt tudom mondani, hogy veled valami nem kerek. Itt végérvényesen el is dőlt, hogy beléd kár minden szó. Ahhoz aztán végképp nem kell sok ész, hogy megállapítsuk a te tested a TIÉD, az én testem pedig meglepő módon az enyém! Amit fogalmazhatunk úgy a szüleinktől kaptunk,, de semmiképp nem kölcsönbe.
Tehát nem kölcsönkaptad, hanem 100%-ig a tied. Aki ennyit sem tud ép ésszel felfogni, azzal teljesen felesleges leállni diskurálni bármiről is.
De ha még ez az eget rengető nagy vadbaromság igaz is lenne, akkor is az idő alatt, amíg nálam van elviekben „kölcsönben”, addig bizony én döntök és rendelkezek felette, tehát az érvnek szánt hablatyod ismét megbukott..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!