Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért nézik le azokat a nőket...

Miért nézik le azokat a nőket akik abortuszra mennek?

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 13:15
 171/187 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak úgy bedobom ide, érdemes elolvasni, mert elég meredek:

[link]

2019. máj. 23. 11:02
 172/187 anonim ***** válasza:
77%

[link]

AZ USA Bible Belt része kb a mi kultúrkörünk kvázi-Talibánja... Még jó, hogy a globális befolyásuk ilyen tekintetben a 0-hoz konvergál.

2019. máj. 23. 11:13
 173/187 anonim ***** válasza:
88%
Ja és gondolom kedves 54%-os cimboránk azt sem bánná, ha úgy, ahogy ő is tenné, mi is kéretlenül belepofáznánk az ő és hozzáhasonlók életébe és nemes egyszerűséggel közölnénk, hogy bizony nem szülhet, mert hát mi úgy látjuk jónak. Kivéve, ha például X millió forint tartalékja van, van saját háza, legalább 4-5 éves tartós kapcsolata, 1 diplomája blablabla. Gondolom az már egyből nem tetszene neki/k. Tipikus, hogy ő megszabhatja bárkinek hogyan élje a saját életét és megfoszthatja a jogaitól az embereket, na de ha valaki ő tőle venné el az alapvető jogait, akkor fel lenne háborodva + vérig lenne sértve :D
2019. máj. 23. 11:36
 174/187 anonim ***** válasza:
15%

164: “nem értem hogy ez miért érdekel téged. a sok árvaházban nevelkedő gyerek nem zavar? nehogy kikaparják őket, utána meg kit érdekel?”

John Lennon, Marilyn Monroe, Steve Jobs.

Csak hogy párat említsek azok közül az árvaházi gyerekek közül akiknek te esélyt sem adnál.

2019. máj. 23. 12:35
 175/187 anonim ***** válasza:
100%
#174 nem éreznénk a hiányukat, ha nem születtek volna meg. ez elég gyenge érvelés volt, van még esetleg más mondanivalód?
2019. máj. 23. 12:41
 176/187 anonim ***** válasza:
0%

“Én! Én! Én!” csak ennyit hallok.

Itt se lennél ha mindenki csak ennyire tudott volna gondolni. Majd benő a fejed lágya. Csak az majd nagyon fog fájni addigra mire itt az egódat végtelenre felfújod magadnak.

Nekem nincs ráhatásom arra amit más tesz, csak fogom a fejemet és nézem hogyan cseszi szét a lelkét a legtöbb ember. De ha lehet szavazni valamikor ez ellen, majd fogok.

2019. máj. 23. 12:44
 177/187 anonim ***** válasza:
84%

"John Lennon, Marilyn Monroe, Steve Jobs.

Csak hogy párat említsek azok közül az árvaházi gyerekek közül akiknek te esélyt sem adnál."

Ők a szerencsés minimális kisebbség, de sokkal többen vannak, akiknek jóval rosszabb sors jut.

2019. máj. 23. 12:49
 178/187 anonim ***** válasza:
0%

“Ők a szerencsés minimális kisebbség, de sokkal többen vannak, akiknek jóval rosszabb sors jut”

Ki vagy te hogy ezt eldöntsd helyettük? Az atyaúristen?

2019. máj. 23. 12:51
 179/187 anonim ***** válasza:
86%

"Itt se lennél ha mindenki csak ennyire tudott volna gondolni"

senkinek se hiányoznék. nem értem, miért gondolod, hogy ezzel sikeresen érvelhetsz. ami nincs és sose volt az nem hiányozhat!

2019. máj. 23. 12:53
 180/187 anonim ***** válasza:
88%

Csak, hogy mégis itt vagyok, mert anyumék SZABAD AKARATUKBÓL vállaltak engem tudod? :) Mond ez neked valamit? Ők akartak engem, ellenben azok a nők, akik abortuszra mennek, NEM AKARNAK gyereket. Tényleg ilyen nehéz felfogni a kettő közti különbséget?

Te meg csak annyiból állsz, hogy "embrió, embrió, embrió". Ki a francot érdekel a már megszületett ember? Kutyát se, de legalábbis téged biztos nem, neked egy a lényeg h legyen bármilyen körülményről is szó, putriról, nyomorról egyébről, a lényeg h a nő szüljön, ha kell, ha nem, ha akar, ha nem. Ennyi. Te is egyébként ugyanúgy azt nyomod, hogy "én, én", mert azt akarod mindenki legyen olyan korlátolt, mint te és mindenki úgy cselekedjen, ahogy te azt jónak látod.

"Majd benő a fejed lágya."

Mondja ezt az, aki mindenkire rákényszerítené a saját akaratát, megtiltaná a szexet mindenkinek, aki nem gyerekcsinálásból űzi azt és szülésre kényszerítene embereket akarata ellenére.. :D:D Vicces vagy te hallod.

"Ki vagy te hogy ezt eldöntsd helyettük? Az atyaúristen?"

És te mégis ki a búbánatos franc vagy, hogy mások méhében kotorásznál és elvennéd az emberek alapvető jogait?! Hmm? Talán te vagy az atyaúristen?

Mily meglepő, hogy egyetlen egy darab normális lábakon álló érvet nem tudtál felsorolni és amiket neked írtunk azokra se tudtál érdemben semmit reagálni. Hát ugye láthatóan a tényekkel és érvekkel nem vagy jóban, mint ahogy általában egyetlen magzatfanatikus sem.

Vagy neked az az érv, hogy nem lennék én vagy Steve Jobs vagy John Lennon? Húú, micsoda bitang lábakon álló érv, mondok neked valamit: nem érezné senki sem a hiányukat, ha meg sem születtek volna, ilyen egyszerű. Gyenge próbálkozás volt, más egyéb?

2019. máj. 23. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!