Ebben az esetben elmondjam neki a terhességet? Félek, hogy nagyon rosszul viselné

Figyelt kérdés

Harmadik fél lettem egy kapcsolatban/házasságban...

Sosem akartam, meg nem is kérném tőle, hogy váljon el a feleségétől, de közben szeretek vele lenni (nem csak a szex miatt). Sokat beszélt a házasságáról is, ezért tudom, hogy éveken át próbálkoztak a feleségével, de nem született gyerekük, szerinte ez is közrejátszott abban, hogy ennyire elhidegültek egymástól. Viszont én terhes lettem tőle...

A helyzetem sajnos nem engedi meg, hogy megtartsam a babát (egyetemre járok még, meg ugye ez nem is az a típusú kapcsolat, ahová az ember csak úgy bevállalja a közös gyereket). Viszont nem tudom, hogy a szeretőmnek/partneremnek elmondjam-e... Alapból nem nagyon vannak tabuk a kapcsolatunkban, meg én is beavatom a dolgaimba, csak ez mégis más. Hiszen tudom, hogy ő is mennyire akart gyereket és én mégis úgy döntök, hogy nem.

De ha meg nem mondom el Neki, akkor képtelen lennék továbbra is fenntartani ezt a kapcsolatot és eltitkolni előle folyamatosan.

2018. márc. 1. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
34%
kedves 57%-os ez sem teljesen igaz azért (nem azért írom ezt, hogy megbántsalak!!! FÉLRE ÉRTÉS NE ESSÉK!), mivel lehetséges, hogy a kedves megcsalt fél (hívom fel a figyelmet, hogy van a háromszögben egy úgy nevezett feleség is!), nem képes teherbe esni, tehát, meddő nőről IS beszélhetünk. Nem tudhatjuk, hogy mért nem esett teherbe, lehetséges, hogy ő nem képes a gyerekszülésre, de az is lehet, hogy csak többet kéne próbálkozniuk, és ott lenne a gyerek. ÉN személyes véleményem!
2018. márc. 5. 18:04
 72/78 anonim ***** válasza:
38%

"Balihun, egészségedre, a saját életed úgy éled, ahogy jónak látod. És más is... ha ti bevállaltátok a nem jó pillanatban bekövetkező terhességet, a ti dolgotok. Aki meg elveteti, az meg az ő dolga. És nem, egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál."

Akkor kérdezem tőled, nem a feleség és a férj dolga lenen a dolgot elintézni? Biztosan szükséges egy 3. fél is? Mert ezzel bejegyzéseddel csak engem igazoltál, mivel azt írod, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy én az én feleségemmel mit tetszek és hogy a gyerekemet mikor vállaljuk. Ha nem tudom vállalni, akkor nekem a feleségemhez kell forduljak, mivel ő a tudod: Feleségem. :) De a te logikád azt mondja, hogy keféljen a férj kedvére a feleségét pedig szarja le és éljen úgy ahogyan szeretne. Tehát, a feleségének ne szóljon erről, hiszen a férj azt tesz amit akar és a kedves kérdező is, egyedül a feleségről nem esik egy k szó sem. Okos!

2018. márc. 5. 18:08
 73/78 anonim ***** válasza:
54%
"Akkor kérdezem tőled, nem a feleség és a férj dolga lenen a dolgot elintézni?" - nem valószínű, lévén nem a feleség terhes...
2018. márc. 5. 20:32
 74/78 anonim ***** válasza:
32%
Aha, tehát a te logikád alapján a feleségnek rohadtul semmi köze nincsen ahhoz, hogy az Ő férje felcsinált egy másik nőt, azért mert nem bírt a farkával és szánalomból azért mégsem fekszik össze a saját feleségével? Ti aztán emberségesek vagytok. Na jó szerintem ennyi elég is belőletek, annyit nem érdemeltek öregem, hogy leköpjelek titeket. Csá...
2018. márc. 5. 20:42
 75/78 anonim ***** válasza:
45%

Látom jól elvitatkozol a saját agymenéseiddel Balihun. Ha a Kérdező partnere 50 körüli, sanszosan a felesége is olyasmi... nem valószínű, hogy meg lenne fosztva bármitől is...

És nem, a Kérdező terhességéhez tényleg a világon semmi köze..

2018. márc. 5. 20:51
 76/78 anonim ***** válasza:
43%

Ugyan már. A feleségével nem jó neki mással van. Valszeg asszony elhanyagolta magát és beleroskadt a keserűségbe, ami valahol érthető, de már reg el kellett volna engednie a pasit.

Én először azt gondoltam, hogy el kéne mondani, de még se, lehet a pasi direkt gyereket akart.

2018. márc. 5. 21:35
 77/78 anonim ***** válasza:
41%
Érdekes... Istenem, neked remélem nincs feleséged. :D
2018. márc. 5. 21:48
 78/78 anonim ***** válasza:
56%

#76, nem valószínű, ha emberünk tényleg a gyerek-témára ment volna rá, akkor nem egy 22 éves lánnyal jött volna össze, hanem egy 28-35 évessel, mondjuk.

Egyébként a kérdésre tuti válasz NINCS, ha a Kérdező elmondja, akkor lehet, rámegy a kapcsolatuk, de lehet, hogy pont nem. Ha a Kérdező nem mondja el, akkor a lappangó titkolózásra lehet rámegy a kapcsolatuk, de lehet, hogy pont nem. Magyarán a Kérdező akárhogy dönthet, vagy rámegy a kapcsolatuk, vagy nem. Ennél okosabb tanácsot a kérdésben max olyan tud adni, aki jól ismeri a férfit.

2018. márc. 5. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!