Ebben az esetben elmondjam neki a terhességet? Félek, hogy nagyon rosszul viselné
Harmadik fél lettem egy kapcsolatban/házasságban...
Sosem akartam, meg nem is kérném tőle, hogy váljon el a feleségétől, de közben szeretek vele lenni (nem csak a szex miatt). Sokat beszélt a házasságáról is, ezért tudom, hogy éveken át próbálkoztak a feleségével, de nem született gyerekük, szerinte ez is közrejátszott abban, hogy ennyire elhidegültek egymástól. Viszont én terhes lettem tőle...
A helyzetem sajnos nem engedi meg, hogy megtartsam a babát (egyetemre járok még, meg ugye ez nem is az a típusú kapcsolat, ahová az ember csak úgy bevállalja a közös gyereket). Viszont nem tudom, hogy a szeretőmnek/partneremnek elmondjam-e... Alapból nem nagyon vannak tabuk a kapcsolatunkban, meg én is beavatom a dolgaimba, csak ez mégis más. Hiszen tudom, hogy ő is mennyire akart gyereket és én mégis úgy döntök, hogy nem.
De ha meg nem mondom el Neki, akkor képtelen lennék továbbra is fenntartani ezt a kapcsolatot és eltitkolni előle folyamatosan.
Hát, gratulálok a szüleidnek a nevelésedhez, jó munkát végeztek.
Én biztos elmondanám, bár én nem lennék egy családos ember szeretője se, és abortuszra se mennék. Amúgy úgyis ki fog derülni és jó eséllyel kiábrándul belőled.
Mondd el neki, mert az ő gyereke is, joga van tudni. Amúgy sokan egyetem mellett nevelnek gyereket, én is suliba járok gyerek mellett, szóval ez nem indok. Nem mondom, hogy tartsd meg de úgy tűnik hogy úgy beszélsz az abortuszról mintha egy sima hétvégi program lenne, semmi különös. A gyerekedről van szó, még akkor is, ha nem akartad őt.
22N
Meddig akarjátok azt a szerencsétlen nőt még a háta mögött megalázni? Ennyi nincs bennetek felnőtt ember létetekre, hogy elmondjátok neki, össze jártok szexelni?
A férje nem él vele jól, az bezzeg jó neki mikor meleg kaját dug az orra elé? Mossa a ruháit és takarít? Az jó? Csak épp másnál keresi a többit? Gratulálok! Mindketten megérdemlitek egymást!
A gyerek meg nem tehet semmiről se, nem ő kérte, hogy két nem mondom ki milyen ember megcsinálja! Büszke lehetsz magadra meg a kanodra is!
De tudod mit? Mond el a palinak, joga van tudni és ő remélem elhagyja a feleségét, hogy szegény nő boldogan és főleg igazságos életben keressen olyan férfit, aki megbecsüli, tiszteli, szereti. Hogy van képed végig hallgatni mikor mesél a házas életéről?!
20/L
Szerintem ne mond el.Bár a te döntésed.
A lényegen úgy se változtat semmit.
Leírtad világosan nem tartod meg.
Szerintem is szakíts vele.
Ha nem akarsz vele élni, és nem akarod megtartani a gyereket, akkor ne mondd el, mert úgysem tud mit tenni, csak bántod vele.
Akkor mondanám el, ha
- bizonytalan lennék
- nélküle is megtartanám
(Pedig abszolút őszinteség párti vagyok, de ebben ő így csak vesztes fél lehet.)
Érdekes..Ahhoz fiatalnak érzed magad,hogy "családosdit játsszál",ergo gyereket szülj ,de ahhoz meg elég érettnek gondolod magad,hogy du gjál egy házas emberrel.
Ha nem kamu a sztori,ásd el magad!
Szia!
Joga van tudni erről. Én mindenképpen elmondanám neki. Személy szerint abortuszra sem mennék, mert ellenzem, neked nyilván nem mondhatom meg, mit csinálj, csak azt, amit én tennék a helyzetedben: beszélnék vele erről az egészről őszintén, és megtartanám a gyereket. Természetesen, mivel ő az apja, aki megcsinálta, az anyagi segítségét kérném, de azt is felajánlanám neki, hogy legyen velünk egy család. A házassága tönkremenetele nem a te hibád, az mindig az adott házaspáré, nem csak a megcsalóé, a megcsalté is. Számomra mindenki tabu, aki kapcsolatban van, nem szép dolog harmadikként belépni egy megromlott kapcsolatba, de hát neked ez így alakult, utólag kár magad rágni rajta. Ráadásul folytatni is akarod a kapcsolatot. Gyereket nevelni amúgy lehet egyetem mellett, főleg, ha a másik szülő már nem tanul. Megbeszélés kérdése, nálunk többen is vannak, akik már gyerekesek, pedig egy hagyományosan nehéz szakra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!