Ebben az esetben elmondjam neki a terhességet? Félek, hogy nagyon rosszul viselné

Figyelt kérdés

Harmadik fél lettem egy kapcsolatban/házasságban...

Sosem akartam, meg nem is kérném tőle, hogy váljon el a feleségétől, de közben szeretek vele lenni (nem csak a szex miatt). Sokat beszélt a házasságáról is, ezért tudom, hogy éveken át próbálkoztak a feleségével, de nem született gyerekük, szerinte ez is közrejátszott abban, hogy ennyire elhidegültek egymástól. Viszont én terhes lettem tőle...

A helyzetem sajnos nem engedi meg, hogy megtartsam a babát (egyetemre járok még, meg ugye ez nem is az a típusú kapcsolat, ahová az ember csak úgy bevállalja a közös gyereket). Viszont nem tudom, hogy a szeretőmnek/partneremnek elmondjam-e... Alapból nem nagyon vannak tabuk a kapcsolatunkban, meg én is beavatom a dolgaimba, csak ez mégis más. Hiszen tudom, hogy ő is mennyire akart gyereket és én mégis úgy döntök, hogy nem.

De ha meg nem mondom el Neki, akkor képtelen lennék továbbra is fenntartani ezt a kapcsolatot és eltitkolni előle folyamatosan.

2018. márc. 1. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
50%
#60, tudod, a kérdés nem az, hogy kinek mi a véleménye a Kérdező laza kapcsolatáról, hanem az, hogy elmondja-e a férfinak, hogy terhes...
2018. márc. 5. 17:06
 62/78 anonim ***** válasza:
14%
60as, azért te se vagy semmi. Szerinted az abortusz az teljesen normális, de aki megcsalja a párját az egyből a pokol tüzén fog elégni?:-D
2018. márc. 5. 17:08
 63/78 anonim ***** válasza:
38%

"Balinhun, szerintem totál szíven ütötted a Kérdezőt ezzel a megállapításoddal...:)))

(a Kérdező párjának meg miért is kellene mindenképp tudni olyasmiről, ami nem ró rá semmiféle terhet?)"

Hát, ha szíven ütöttem vele, akkor szerintem itt megint nem én szorulok segítségre vagy a feleség, hanem a kérdező. :) Figyelj, ha a kérdezőnek nincs párja, ezt fogjuk már el, van egy férj akihez SEMMI, de SEMMI köze nem kéne hogy legyen. A kijelentésem továbbra is egy helyes kijelentés, az efféle "kis lányokra" nézve, semmilyen felelősség tudatuk nincs és akkor még természetesen én még simogassam meg a kis buksiját, hogy jól csináltad? Valamit akkor nem olvastunk el, kedves 61%-os. :) Ha ezzel bele rugok a szegény lelki világába, akkor abban a lelkivilágban valami nincs rendjén. :)

2018. márc. 5. 17:27
 64/78 anonim ***** válasza:
48%
Ami lemaradt: A kérdező párjának azért kéne tudnia a dologról, mivel ezt ketten csinálták vállalják a felelősséget is érte. Persze, de a te logikád alapján ha nincs gyerek nincs felelősség sem. Gratulálok, ez még mindig nagyon emberséges és szeretet teljes. :D Jujj, ti abortusz mellettiek szánalmasan ostobák vagytok.
2018. márc. 5. 17:31
 65/78 anonim ***** válasza:
45%

Balihun, látom nem vagy jóban a szarkazmussal... tudod, a felnőtt ember többek között attól is az, hogy nem függ mások véleményétől, nem is akar mindenkinek megfelelni.

Hidd el, a Kérdezőt abszolút nem izgatja, hogy hozzá képest teljesen más módon gondolkodó embereknek mi a véleménye róla, az érdekli, amiről kérdést tett fel.

2018. márc. 5. 17:34
 66/78 anonim ***** válasza:
19%

Ja kedves 61%-os, hogy te leirhatod, hogy a világ legmenőbb és legtermészetesebb dolga felreb*aszni, ki is oktathatsz másokat ezt illetően, de mást meg se merjenek szólalni, igaz? Aha, világos. A velemenyemet én is épp annyira leírhatom, mint te.

57%-os, te meg ne gyere megint az embrióimádatoddal, az a fejletlen embrió pár hetesen még koránt sem egy érző ember, fel sem fogja mi történik, ellenben amikor valaki megcsalja a másikat, az darabokra tudja törni az ember szívet VALÓS fájdalommal. Épp csak ennyi a különbség, te remegj tovább az embrioert.

2018. márc. 5. 17:47
 67/78 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, megcsalni azt szokták, aki nem ad meg valamit egy kapcsolatban, tehát ugyan úgy hibás, mint a megcsaló fél, tehát ha úgy vesszük meg is érdemli a sorsát, ellentétben egy magzattal, aki nem akart megfoganni.
2018. márc. 5. 17:51
 68/78 anonim ***** válasza:
42%

"

Balihun, látom nem vagy jóban a szarkazmussal... tudod, a felnőtt ember többek között attól is az, hogy nem függ mások véleményétől, nem is akar mindenkinek megfelelni.

Hidd el, a Kérdezőt abszolút nem izgatja, hogy hozzá képest teljesen más módon gondolkodó embereknek mi a véleménye róla, az érdekli, amiről kérdést tett fel."

Kedves 61%-os, teljes tudtában vagyok annak, hogy ez a kérdezőt a legkevésbé sem érdekli. Ne legyünk teljesen hülyék, ha kérhetem. :) Én ezidáig csupán véleményeket mondtam, az ÉN saját véleményeimet, hogy ha ez nehézséget okozott volna személyednek, akkor itt nem én vagyok a hibás, vagy az úgymond a "nem irónia barát". A gond ott kezdődik kedves Kérdező és kedves 61%-os és más egyéb olyan ember, aki támogatja valamilyen szinten az abortuszt, hogy azt hiszitek, hogy az emberi embrióból kutya lesz. :) Az én feleségem nem kefélt félre sem én, nincsenek nagy vágyaink, a gyereket sem mostanra akartuk. Akartuk, de pár év múlvára. Mivel a feleségem teherbe esett én megijedtem, és ő is, mivel még úgyéreztem én is, hogy nem vagyok felkészülve egy gyerek felnevelésére. Az abortusz most mondom szóba sem jött még így sem, pedig "állítólag" sok minden szólna mellette... Írd és mond, nem akartam vállalni a felelősséget, de gondolkodtam magamban, és feltettem a kérdést: "Milyen aberált felnőtt férfi vagyok, ha még ezt sem merem vállalni." Felnőtt vagyok, feltudok nevelni magunknak egy gyereket. Mondanám, hogy munkám van, de mivel gyakornok vagyok, így nem fizetnek, 2 másik helyen dolgozom, ahol megkell keresnem a napi betevőnket. Nincs vele baj, mert tudom csinálni és szeretettel csinálom, mert tudom van egy gyerekem akinek szüksége van enni, a ruhákra is és a pelenkára is. EZ kedves kérdező és 61%-os a külömbség köztem és köztetek. :)

2018. márc. 5. 17:54
 69/78 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok 57%-os, ez aztán a magyarázat.

Nem képzeld nem csak azt szokták megcsalni, aki nem ad meg valamit a másiknak. Vannak olyan érzelmi nyomorekok, akik csak úgy, unalmukban is félremennek, mert “kell a változatosság”, “ki akartam próbálni egy fiatalabbal/idősebbel” stbstb. Ja és ha valamit nem kap meg az egyik, akkor le kell ülni és megbeszélni!! Ti soha nem szoktatok beszélni b*asszus? Az az első, h rohantok másnak karjaiba? Szóval NEM, senki nem érdemli meg h megcsalják és koránt sem igaz, h mindig mindkettő fel hibas.

Az az embrió pedig továbbra sem érez, nincs fajdalomerzete, hisz annyira fejletlen, ahogy tudata se, az abortusz pillanatában még bőven életképtelen, ami magátol levegőt sem képes venni! Pedig ez az élet egyik alapfeltétele. Úgyhogy ha lehet ne hasonlitsunk össze egy embriót, egy élő, érző, tudattal rendelkező emberrel!!

2018. márc. 5. 18:00
 70/78 anonim ***** válasza:
34%
Balihun, egészségedre, a saját életed úgy éled, ahogy jónak látod. És más is... ha ti bevállaltátok a nem jó pillanatban bekövetkező terhességet, a ti dolgotok. Aki meg elveteti, az meg az ő dolga. És nem, egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál.
2018. márc. 5. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!