Ebben az esetben elmondjam neki a terhességet? Félek, hogy nagyon rosszul viselné
Harmadik fél lettem egy kapcsolatban/házasságban...
Sosem akartam, meg nem is kérném tőle, hogy váljon el a feleségétől, de közben szeretek vele lenni (nem csak a szex miatt). Sokat beszélt a házasságáról is, ezért tudom, hogy éveken át próbálkoztak a feleségével, de nem született gyerekük, szerinte ez is közrejátszott abban, hogy ennyire elhidegültek egymástól. Viszont én terhes lettem tőle...
A helyzetem sajnos nem engedi meg, hogy megtartsam a babát (egyetemre járok még, meg ugye ez nem is az a típusú kapcsolat, ahová az ember csak úgy bevállalja a közös gyereket). Viszont nem tudom, hogy a szeretőmnek/partneremnek elmondjam-e... Alapból nem nagyon vannak tabuk a kapcsolatunkban, meg én is beavatom a dolgaimba, csak ez mégis más. Hiszen tudom, hogy ő is mennyire akart gyereket és én mégis úgy döntök, hogy nem.
De ha meg nem mondom el Neki, akkor képtelen lennék továbbra is fenntartani ezt a kapcsolatot és eltitkolni előle folyamatosan.
Többször megfogadtam, hogy kerülöm az ilyes fajta kérdéseket illetve magát ezt a fajta kategóriát, de ezt azért már én sem hagyhattam szó nélkül. 1. dolog amit szeretnék mondani, kedves újszölött istenhívők, néha azért isztok vizet is? Eléggé be kell rúgnom ahhoz, hogy ilyeneket írjak, hogy: "Tartsd meg, vedd el a feleségtől a férfit és neveljétek közösen azt a gyereket amivel a férj a feleség hátamögött megcsinált egymásik nővel." Persze, tartsd meg kedves kérdező, de ne vedd el más férjét, azért mert egyikőtök sem bírt a vérével. Tartsd meg, a férjet pedig kötelezd arra, hogy fizessen tartás díjjat, de ahogyan te is mondtad, el nem kell venni a férjét mástól. 2, agyament abortusz ellenzők (gondolok itt, M. Nóémi és társaira) én is ellene vagyok az abortusznak, de amit ti műveltek (sokatok, mert van pár normális is köztetek) az legtöbbszőr inkább vérlázító, mint hogy abortusz ellenesség. Ti istenítitek a gyerekeket, csak tdunám mire fel állítólagos keresztény létetekre. Nos, csupán ennyit akartam, Sziasztok!
U.I.: Kérdező, ne légy hülye, ne vedd el más férjét!
" szerintem éppen hogy őszinte a Kérdező, és ez antagonisztikus ellentétben van azok elveivel, akik szerint egy nőnek mindenképp házasságra és gyerekekre KELL vágynia..."
Szerintem rohadtul nem érdekelne itt senkit,hogy mire vágyik a kérdező,ha nem lenne ott a feleség,aki szegény hozzáment egy ilyen rongy emberhez és te még simized a kérdező buksiját,hogy de jól teszi,hogy kalandozik? Azért annyira ne legyünk már szabadelvűek,hogy ha jön az inger,akkor akár tönkre is tehetünk egy házasságot,mert mi épp erre vágytunk. Gondolkozz már ember!
"ha jön az inger,akkor akár tönkre is tehetünk egy házasságot,mert mi épp erre vágytunk."
Merete, te olvastad a kérdést? "Harmadik fél lettem egy kapcsolatban/házasságban...
Sosem akartam, meg nem is kérném tőle, hogy váljon el a feleségétől, " - vágod?
De, természetesen hatással van a házasságra, csak épp nem biztos, hogy rossz hatással. Megesik, hogy pont az stabilizálja a házasságot, hogy a felek bizonyos igényeiket anélkül is ki tudják elégíteni, hogy az a házasságot veszélyeztetné.
"most az ő gyerekét hordozza a szíve alatt" - hagyjuka demagógiát, max a méhében hordoz egy embriót, AMIT el akar vetetni.
"HA netalántán megromlana a házasságom, akkor én feküdjek össze minimum EGY másik nővel, aki nem a feleségem, és az majd megmenti a házasságom?" - azért ne ess túlzásba, nem csodaszer a házasságok megmentésére. Mindösszesen megesik, mikor kifejezetten használ, több okból. Általában olyankor, amikor a fő gond valójában a férfi önbecsülésének megingása. (vagy a nőé, ez természetesen mindkét nemre igaz) Nem egy embertől hallottam, hogy valójában megerősítette a kapcsolatukat.
"Plusz még azt is mondod, hogy mindenképpen vetesse el a gyereket, mert ez az egész hajcihő a feleség hibája, de nem legfőbbképp a gyereké" - ez meg megint egy demagógia, a elvetetéssel valóban egyetértek, de soha sem mondtam, hogy a kialakult helyzet kinek és mennyire hibája - mert nem tudom, és nem is ez itt a téma. Gyerek meg nem érintett a témában, max egy embrió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!