Ebben az esetben elmondjam neki a terhességet? Félek, hogy nagyon rosszul viselné

Figyelt kérdés

Harmadik fél lettem egy kapcsolatban/házasságban...

Sosem akartam, meg nem is kérném tőle, hogy váljon el a feleségétől, de közben szeretek vele lenni (nem csak a szex miatt). Sokat beszélt a házasságáról is, ezért tudom, hogy éveken át próbálkoztak a feleségével, de nem született gyerekük, szerinte ez is közrejátszott abban, hogy ennyire elhidegültek egymástól. Viszont én terhes lettem tőle...

A helyzetem sajnos nem engedi meg, hogy megtartsam a babát (egyetemre járok még, meg ugye ez nem is az a típusú kapcsolat, ahová az ember csak úgy bevállalja a közös gyereket). Viszont nem tudom, hogy a szeretőmnek/partneremnek elmondjam-e... Alapból nem nagyon vannak tabuk a kapcsolatunkban, meg én is beavatom a dolgaimba, csak ez mégis más. Hiszen tudom, hogy ő is mennyire akart gyereket és én mégis úgy döntök, hogy nem.

De ha meg nem mondom el Neki, akkor képtelen lennék továbbra is fenntartani ezt a kapcsolatot és eltitkolni előle folyamatosan.

2018. márc. 1. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
60%

Mindenek előtt nekem is megvan a véleményem arról, hogy valaki tudatában annak, hogy a másik házas, de kapcsolatba kezd vele.

Viszont:

Ilyenkor a fiatal kiscsaj többnyire mit akar? Mindenáron megszerezni magának a pasast. Beköpni az asszonynak. Esetlegesen szándékosan felcsináltatni magát, beszülni a nős pasinak, hogy ezzel magához kösse.

Ezekért kapja is mind a támadást. (Teszem hozzá, teljesen jogosan.)

De itt most pont nem erről van szó. A kérdező meglepő módon reálisan látja a saját helyzetét.

Mégis ő van lehordva minden szarnak.

Mindenki a saját kapcsolatáért felelős, a kérdező nem felelős ezért a házasságért. Ha nem ő, akkor lenne más a pasinak.

Én abortusz-ellenes vagyok. De ebben a helyzetbe valóban kilátástalan lenne szülni, és abba is bele kéne gondolni, mire a gyerek érettségizne, az apja majdnem 70 lenne, egy öregember. Ja, majd anya egyedül vállal mindent? Miért kellene mindenkiből mártír-anyát csinálni? Hogy egyel több nő rokkanjon bele, hogy erőn felül kell teljesítenie, mert akkor mások elismerik, mert a társadalom ezt diktálja?

És rontsa az esélyeit normális kapcsolatra a későbbiekben, ha megkérdezik, ki a gyereke apja, hogy ismerkedtek meg és miért mentek szét?

Nem, nem védem, de nem minden olyan fekete és fehér, mint gondolják sokan.

2018. márc. 2. 16:51
 32/78 anonim ***** válasza:
51%
Ne haragudj, de neked van bármilyen erkölcsi megfontolásod? A saját igényeiden túl érdekel valami? Ugyan miért mondanád el neki? Mit lehet kezdeni ezzel az információval az ő helyzetében?
2018. márc. 2. 18:59
 33/78 anonim ***** válasza:
58%
Én azt mondom, mondja csak el. Egyrészt, apukának joga van tudni. Másrészt, így talán apuka is felfogja, milyen következményekkel jár, mikor ráun az asszonyra, és egy lánya korabeli egyetemista fruskával csalja. Hadd érezze magát csak rosszul ő is. Csak a babát sajnálom ebben a történetben, mert meg kell halnia, amiért egy feleségét csaló, lassan nagyapakorú sugar daddy hozta össze a tipikus mai önző egyetemista libuskával, meg a megcsalt feleséget, aki leélt egy házasságot egy emberrel, aki ennyire semmibe veszi őt.
2018. márc. 2. 19:35
 34/78 anonim ***** válasza:
29%

Most magát ezt a “kapcsolatot”, téged és a “férjet” nem minősítenem, szerintem is kevés undorítóbb dolog van annál, mint amikor nős férfival kavar valaki, aki nem mellesleg simán apja is lehetne. Szóval ez tényleg iszonyat gáz és aljas dolog, DE! Én a helyedben megszakitanam és azonnal befejeznem ezt az összejárosdit. És természetesen elmennek abra, amit igazából gerincesebb elmondani, de szerintem ez a lényegen már nem változtat, ő úgy se tudna ezzel az információval mit kezdeni, lehet csak nehezítené a dolgot, ha elmondanád.

Viszont eltekintve ettől a megcsalós storytól, nem értem miért a kérdező az önző szemet liba, aki ugyan nem akarja egy hiba miatt az egesz eletet hazavágni. Nem védem egy percig sem, de azért na. Reméljük hogy ez épp elég tanulópenz lesz neki és többe ilyet nem csinál és rendesen védekezik (már ha esetleg most nem amellett esett teherbe). De semmi értelme annak, hogy most kihordjon és megszuljon egy olyan gyerekeket, akit a háta közepére se kivan és aki tönkretenné seperc alatt az eletet. Bármilyen története is áll a háttérben, itt épp az lenne a lényeg, hogy a kérdező számára legjobb és legmegfelelőbb tanácsot adjuk, és az h add örökbe vagy szüld csak szépen meg, marhára nem tartozik ebbe a kategóriába!!

2018. márc. 2. 20:42
 35/78 anonim ***** válasza:
19%

"Én a helyedben megszakitanam és azonnal befejeznem ezt az összejárosdit. És természetesen elmennek abra, amit igazából gerincesebb elmondani, de szerintem ez a lényegen már nem változtat, ő úgy se tudna ezzel az információval mit kezdeni, lehet csak nehezítené a dolgot, ha elmondanád. "

=> Egyet értek, ez az egyetlen járható út ebben az esetben.

#31 voltam.

2018. márc. 2. 21:24
 36/78 anonim ***** válasza:
38%
Az abortusszal egyetértek... de nem tudom, miért kellene a Kérdezőnek eleve szakítania... majd meglátják, hogy működik-e a kapcsolatuk továbbra is, vagy nem...
2018. márc. 2. 23:59
 37/78 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó

Milyen kapcsolatról beszélsz?Ez nem kapcsolat.

"Igazából ez több, mint szex, de egy párkapcsolatba sosem mennék bele vele."

2018. márc. 3. 08:56
 38/78 anonim ***** válasza:
41%
#37 a laza kapcsolat is kapcsolat. A szexkapcsolat is kapcsolat.
2018. márc. 3. 09:26
 39/78 anonim ***** válasza:
66%

Hát lehetséges nézőpont kérdése.

Nem lenézés csak épp nekem ilyen nem volt.

Ha a kérdező folytatja így ő,ők dolguk.

De nekem ez semmi esetre se kapcsolat legalább is nekem.Ez nem is a kérdéshez kapcsolódik így hagyjuk szerintem.

Bocs

2018. márc. 3. 09:41
 40/78 anonim ***** válasza:
86%
8-as hozzászóló,te tudod egyáltalán,hogy miket beszélsz? Jézusom! Én abortusz ellenes vagyok,de ezen még nekem is felakadtak a szemeim. Tömören azt ajánlottad a kérdezőnek,hogy próbálja a gyerekkel befogni a palit,hogy faképnél hagyhassa a feleségét,aki önhibáján kívül nem tud teherbe esni tőle (mert ugye próbálkozni próbálkoznak). Így is elég nagy baj,hogy egy nős férfival van,te még azt tanácsolod neki,hogy zilálja szét végleg azt a házasságot. Eszednél vagy? Te már az elhidegülésből azonnal le is szűrted,hogy ez a házasság menthetetlen és a férfi nyugodtan kidobhatja a nőt mint egy kapcarongyot? Mondjuk nem csodálkozom,ma már bármi baj van,nem divat megpróbálni megoldani,szaladni kell válni. Egy házasság nem csupa móka és kacagás,vannak pillanatok,amikor a felek elhidegülnek,ha ez válóok lenne,már egy darab házas se lehetne. Az egy másik téma,ha a nő megtudná,hogy mit művel a férje,lehet,ő választaná a válást,de ezt nem tudhatjuk. Elnézést kérdező,hogy nem a kérdésre válaszoltam,de ettől a "fogjunk meg valakit a gyerekkel" mentalitástól nagyon lefő nálam a kávé,főleg,ha annak még szegény amúgy is megcsalt feleség látja kárát.
2018. márc. 5. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!