Mit tegyek ha megszeretnem tartani a babat de a szuleim nem engedik? A baratom is megszeretne de aztmondja fiatalok vagyunk meg es nem tudunk mindent megadni a babanak😏

Figyelt kérdés
17 eves vagyok
2018. febr. 21. 10:20
 81/96 anonim ***** válasza:
44%

"És mi van, ha "pucér seggel" szül, mindenkinek az van!"

Kisbogár, ha neked felnőtt nő létedre az van, az magánügy de képzeld értelmeséknél nem. Felnőtt vagyok én is a párom is, dolgozunk és magunknak fizetünk mindent. Sajnálom ha nálad ez x kor után tök meglepő.

"Az ősanyucik legalább anyucik, akinek pedig csak elvárásai vannak azok egyedül maradnak."

Azok is "anyucik" akik nem más kontójára szaporodnk, hanem magukéra. Te is így ettél hogy ilyen büszkén hangoztatod?

Segíteni egy családtagon meg nekem akkor játszik ha az önhibáján kívül bajba kerül, rosszra fordul a helyzete.

2018. febr. 23. 09:59
 82/96 anonim ***** válasza:
63%
#80, eltartani =/= segíteni. Gondoltam, szólok...
2018. febr. 23. 10:17
 83/96 anonim ***** válasza:
41%
Nem pucér seggel fogsz meghalni? De. Minden amid van, egy pillanat alatt a semmibe veszhet. Önhibádtól függetlenül. Egy pillanat alatt kaphatsz egy infakrtust vagy agyvérzést, akkor beszélj. Úgyhogy ennyi. Előtte áll az élet és majd bizonyítja mire képes! Mindenki a maga dolgában, de nem egyedül, a magad erejéből lettél az, aki. Ugyan már. A szüleid elindítottak téged is, és meglepődnék, ha még élnek és csak a nagy semmit kapnád tőlük. Erre értem és ez így is van jól. A maga 17 évével pedig képes lesz jó édesanya lenni, a nagyszülők segítségével vagy anélkül. De ha most a szülei elállnak mellőle, akkor ne várják, hogy 20-30 év múlva, amikor "önhibájukon kívül" segítségre lesznek szorulva, ha a lányuk ugyanúgy bemutat nekik! A család erről szól: Egymást önzetlenül szeretni és mellette állni. Ha szeretem a gyerekem mellette állok a bajban is, ha nem, akkor kifogásokat keresek.
2018. febr. 23. 10:40
 84/96 anonim ***** válasza:
59%
Ez így van, nem várja a kérdező sem, hogy 50 évesen is a szülei tartsák el.
2018. febr. 23. 10:57
 85/96 anonim ***** válasza:
41%

"eltartani =/= segíteni. Gondoltam, szólok..."

Köszönjük Emese....-.- Csak tudod a jövedelemmel nem rendelkező kiskorúnak nem csupán segítségre van szüksége. Kitörölheti vele. Segítség az az ha a dolgozó felnőtt elviszi egy hétre a gyereket a nagyihoz, vagy hó végén ha kicsit megszorul, akkor segítenek neki....Gondoltam szólok.

De nem baj, nyomasd csak tovább a kettősmércés mantrádat, mert ami felnőtt nőnél az eltartó baelkot keres kategória, az kamaszoknál csak "segíteni kell neki" kategória.

Mikor valaki segget csinál a saját szájából. Egészségedre.

2018. febr. 23. 12:05
 86/96 anonim ***** válasza:
37%

"Csak tudod a jövedelemmel nem rendelkező kiskorúnak nem csupán segítségre van szüksége. Kitörölheti vele." - feltűnt neked, hog annak a gyereknek APJA is van, aki nem jövedelemmel nem rendelkező kiskorú??? - vagy megint csak személyeskedni tudsz, és ostobaságokat szajkózni...

Valamint jelentős különbség mutatkozik a tanuló, és a naplopó, ingyenélő között... mondjuk 100/0...

2018. febr. 23. 15:03
 87/96 anonim ***** válasza:
55%

Neked meg feltűnt az az aprócska tény hogy a nagykorú apuka sehol nincs??? Tedd már fel magadnak a kérdést, ha férfiként várod a születendő gyereked érkezését akkor megfelel neked hogy a párod a nagyanyja nyakába szüli a gyereket, vagy inkább segítesz neki pakolni és magadhoz költözteted?

Nem személyeskedem és nem is okoskodom csak figyelek a részletekre. És mint korábban is írtam marhára nem úgy hangzik a kérdés hogy "terhes vagyok a barátomhoz akarok költözni de nem engedik mit tegyek" A kérdés az hogy a nagyihoz akarja szülni a babaát, mert majd a nagyi úgyis megszereti, de most még nem örül neki. Tényleg nem látod a "nyúlfarknyi" különbséget? Tényleg ennyire nem tudsz gondolkodni vagy csak adod a hülyét a szent és sérthetetlen kamaszimádatodban?

Amúgy meg túl van csipogva a téma. Ha nagylánynak éri magát egy gyerekhez akkor nosza, költözzenek össze mint a normális felnőtt emberek, és bizonyítsák be hogy képesek gyereket nevelni. A szülőktől meg max segítséget lehet ugye kérni. Ha meg ez nem műkszik mert apuci nem is akar annyira apuci lenni, akkor meg így járt.

2018. febr. 23. 18:37
 88/96 A kérdező kommentje:

A baratommal 2-3honap mulva ossze koltozunk ha jol megy minden es sikerul az alberlet!

Nem a mamamhoz akarom szulni a gyerekemet en nem ezt mondtam.Szerintem segitseget kerhetek tole mivel az unokaja vagyok es nem azt kerem h megszulom a babat es tartsa el o meg nevelje fel.

De mindegy koszonom a kommenteket nem kerek tobbet le hurrogni az embert az latom nagyon megy egyeseknek!

Felvettem itt a kapcsolatot ket emberrel akik segitettek a temaban szoval koszonom a tobbieknek is akik mellettem vannak es nem egybol le hurrogtak.

2018. febr. 23. 19:37
 89/96 A kérdező kommentje:

Ja es igen iskolaba jarok van meg 1 evem amit beszeretnek fejezni mindegy h hogyan de be fogom fejezni. Leszeretnem tenni az erettsegit is. A baratom a munka mellett magan tanulo o is beszeretne fejezni az iskolat nemsokara kezdi a jogsit is. Es nem leszek meg 18 mire megszulnem a picit:(

Es a baratom sem sajnos:(

2018. febr. 23. 19:41
 90/96 anonim ***** válasza:
27%

Akkor ne vetesd el, de te még NEM lehetsz a gyámja, mert kiskorú vagy.

Apuka gyakorolja a szülői jogokat, a te részedről pedig vmelyik felnőtt.

Az egy másik dolog, hogy ez esetben holnap mehetnél dolgozni, mert nem tartanálak el gyerekestül, azt elfelejthetőnéd.

2018. febr. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!