Mit tegyek ha megszeretnem tartani a babat de a szuleim nem engedik? A baratom is megszeretne de aztmondja fiatalok vagyunk meg es nem tudunk mindent megadni a babanak😏
"Mamamnal lakok jelenleg.Baratom dolgozik jol keres. "
A barátod nem fog veled maradni...akkor sem valószínű,hogy ha elveteted,ha megszülöd,akkor meg végképp nem,mire betölti a kicsi az 1 évet,már egyedülálló anya leszel.
"En nem szeretnem elvetetni foleg az elsot nem. "
Senki sem szeretné,aztán van olyan hogy mégis csak muszáj.(persze olyan,hogy muszáj igazából nincs,de még mindig jobb mint ha te utcára mész,a gyerek meg az intézetbe)
"Igen belegondoltam mekkora felelosseg egy baba.. "
Gőzöd nincsen az egészről,sőt annak sincs gőze akinek 35 évesen jön az első gyerek.Majd ha ott lesz akkor fogod tudni,de akkor már ott lesz.
"De ugy gondolom h mamam akarmennyire most nem akarja h megtartsam ugyis tamogatna ha megszulnem,a gyerek apja meg szerintem ugyan ugy akarja ahogy en de nem akarja h hianyt szenvedjen barmiben is a gyerek.. "
Lehet...de lehet,hogy nem.Ha igazad van akkor kétfelől fognak eltartani,kevésbé jó esetben a mama eltart ha a faszi lelép,legrosszabb esetben ha emiatt mindkettő elfordul tőled akkor milyen terved van? Végzettség,munka?? Munkaviszony??? Na ugye...
Neked mi a terved?
Mert arról írsz csak, hogy barátod, meg mamád.
És te hogy tervezed?
Sulit befejezed? Aztán mit tanulsz majd? Otthon leszel? Bölcsibe adod? Miből fedezed a kiadásokat, ha párod lelép? Mert ha megszületik, pereskedhetsz a havi 10 ezerért éveket (ami ugye semmire sem elég, főleg, ha tápszeres meg beteges baba lesz)
Ha nagyid nem vállalja és 18 évesen kitesz, hova tervezel menni?
Nem is tudom, hogy egy ilyen témánál kik az idegesítőbbek, "az abortuszt úgy is meg fogod bánni" látnokok, vagy "a barátod úgyis ott fog hagyni" látnokok...
Kérdező, egy a lényeg, ne hagyd, hogy mások döntsenek helyettetek, mert azt tényleg meg fogjátok bánni, és arra tényleg rá fog menni a kapcsolatotok. Van időtök, szépen át kell beszélni a barátoddal az egész helyzetet, és nektek kell közös döntésre jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!