15 hónaposnak egyszerű, finom tonhal/lazac recept? Szeretném, ha megszeretné a halat, és így ő mutatna példát a nagynak :-) Hátha a tesó is legalább megkóstolná, mert a szájába nem venne semmilyen halat.
Oh elfelejtettem! Mi nagyon szeretjuk a tonhalat (tuna igaz?) konzervbol leengeded a vizet, jo aprora torod a halhust, voroshagymat nagyon aprora vagsz es izles szerint raksz hozza majonezt. Nagyon fonom koviubival vagy csak siman savanyu ubival nem edes kalacsban. Tudom, hogy igy ez furcsa kombonak hangzik, a ferjem egy kosher boltbol szokta nekunk hozni ...jaj nagyon szeretjuk!
Ha en magam csinalom akkor ugy, ahogy fenn leirtam. Boven szoktam rakni bele majonezt, hogy kremes legyen.
Még1 tonhalkrém: konzerv tonhal lecsepegtetve, hozzá 1 tömlős krémsajt, apróra vágott lilahagyma, só, bors, ha kell még akkor tejföl lazításnak.
Vagy: friss lazacszelet, kivajazott alufóliába berakod, pici só-fehér bors, összecsomagolni batyunak az alufóliát, forró sütőben 10-15 perc alatt megsül. Nem lesz kérge, nagyon puha, mi nagyon szeretjük. Vagy friss lazacszelet simán serpenyőben megsütve só-bors után. Akkor van ropogós része is, a 3,5 éves így szereti jobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!