Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy a gyógyszertár elfogad egy egy hónapja lejárt receptet?

Figyelt kérdés
Vagy ezt mindig automatikusan leellenőrzik? Egy szemcseppről van szó, ma este már kéne, de orvoshoz csak holnap du. tudnánk menni...

2013. ápr. 14. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem már egy 2 nappal lejártat visszaadtak, én úgy láttam mindig ellenőrzik. Próbáld meg, de szerintem nem fogadják el.
2013. ápr. 14. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs rá esély, ezt mindig betartják.
2013. ápr. 14. 18:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Kösz. :o(

Mindig tartok itthon egy bontatlan szemcseppet, de legutóbb elfelejtettem kiváltani a receptet, így csak a recept van meg...

2013. ápr. 14. 18:48
 4/10 A kérdező kommentje:
És ilyenkor egy nap tök sokat számít, mert a kötőhártya gyorsan leromlik...
2013. ápr. 14. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:

En D-vitamint vettem anno ugy, hogy mar 1-2 honapja le volt jarva a recept.

Kiadtak a vitamint, de a tamogatast nem adtak ra.

2013. ápr. 14. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
nem fogják elfogadni, amit beviszik a rendszerbe kiírja, hogy lejárt. Ha nem receptköteles egyébként a gyógyszer teljes áron ki tudod váltani.
2013. ápr. 14. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:

90 napig lehet kiváltani.

január 2án felírt receptet váltottam ki március 29én

2013. ápr. 14. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
90 napig lehet kiváltani a negyed évre elég adagot! amúgy 30 nap
2013. ápr. 14. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi Vigantolt váltottunk ki 60 nap után, az elvileg egy évre való adag, szóltak, hogy tudjuk-e hogy lejárt, de odaadták. Ide járunk mindig amúgy, ismernek is.

Szóval van esélyetek.

2013. ápr. 15. 13:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Végül nem mentem vasárnap este, mert annyira nem volt közeli az a patika, és persze nem is ismertek volna, gondoltam lesz ami lesz, és reggelre jól volt a szeme!! Pedig már rákészültem, hogy egész héten nem megy oviba... :o)

2013. ápr. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!