Mit tegyek ha megszeretnem tartani a babat de a szuleim nem engedik? A baratom is megszeretne de aztmondja fiatalok vagyunk meg es nem tudunk mindent megadni a babanak😏

Figyelt kérdés
17 eves vagyok
2018. febr. 21. 10:20
 31/96 anonim ***** válasza:
22%
Tartsd meg majd az állam felnevelni!
2018. febr. 21. 17:38
 32/96 anonim ***** válasza:
88%
szia! en ennyi idosen szultem a kisfiamat 7eve. arrol, hogy elvetessuk mi mar lecsusztunk.. oszinten megmondom akkor lanygyerekkent megfordult a fejemben es az akkori paromeban is, hogy orokbe adjuk. aztan mikor edesapam ele alltunk ezekkel o volt aki aztmondta, hogy higyjem el sem mi sem a csalad tobbi tagja nem birna a gondolattal, hogy valahol el valaki aki ide tartozna. ugyhogy elfer felneveljuk! szoval megtartottuk es a legnagyobb boldogsag az eletunkben O! akkor 3eve voltam az edesapjaval de sajnos miutan megszuletett a babo 1evre ra szetmentunk. szuloi segitseg nelkul nem ment volna!! jol gondold meg a dontesed!
2018. febr. 21. 17:44
 33/96 anonim ***** válasza:
38%
#28, pedig bizony az ő döntésük - jog szerint is... fogadd el.
2018. febr. 21. 17:48
 34/96 anonim ***** válasza:
59%
Mint említettem, az ő DÖNTÉSÜK. Ráadásul a Kérdezőnek és a párjának a terhessége sacckb 15-16. hetéig áll módjában SZABAD döntést hozni.
2018. febr. 21. 18:33
 35/96 anonim ***** válasza:
58%

Drága, ha az albérlet a gond, akkor segítek. Nekem egy hét alatt sikerült lakást találni, azt kivenni, a másik lakásban összepakolni mindent, szétszedni az asztalt, szekrényeket, ágyat és a kanapét, valamint ezeket átcuccoltatni a másik lakásba, ott összerakni őket újból, elrendelni mindent. Jövőhéttől már lakhattok az új otthonotokban!:)

De azért remélem jól keres a szívszerelmed, mert egy normálisabb albérlet rezsivel, közösköltséggel együtt 100-120 ezer minimum. És ekkor még nem ettetek egy szelet kenyeret sem, a gyereknek nem lett pelenka véve, vagy akár egy új ruha, cipő. A "luxus" programokról, mint pl. egy éttermi ebéd, vagy egy nyaralás, ne is álmodj. Amúgy meg vicces, hogy szerinted a barátod jól keres, de ő meg azt mondja (mint a kérdésedben is írtad), hogy nem tudnátok mindent megadni a babának...

Valószínűleg ha ő dolgozik, akkor kicsit reálisabban látja a helyzetet.

Vagy tudod mit, mondd meg a barátodnak, hogy a baba marad. Nézzük, hány nap után jönne azzal, hogy neki még szabadság kell, jobb lenne nektek külön. Én kettőre tippelek, de kíváncsi vagyok.

2018. febr. 21. 18:33
 36/96 anonim ***** válasza:
56%
Ha valaki gyereket akar nevelni, az nőjjön fel és tartsa el magát. Nekem az a bicskanyitogató, hogy elvárja hogy eltartsák és majd megszeretik a gyereket...már a kérdés is..mintha egy kisiskolás ìrta volna hogy nem engedik a szülei h kutyát tartson...Felfogjátok mi a gond??? Ha úgy szólna a kérdés hogy ő úgy döntött felneveli ezt a babát ha beledöglik is és tanácsokat vár, hogy lehetne könnyebb az egy dolog...de a kérdező azt várja h mások oldják meg a problémát. A párja valószìnűleg felfogja h mi a helyzet.
2018. febr. 21. 18:34
 37/96 anonim ***** válasza:
31%
Igen utolsó, felfogjuk... te felfogod, hogy ennek a döntésnek a joga a Kérdezőé és a párjáé ?
2018. febr. 21. 18:38
 38/96 anonim ***** válasza:
68%
Csak akkor a kérdező ne a nagyihoz, meg a szüleihez akarjon menni terhesen, hogy "majd megszeretik".
2018. febr. 21. 18:39
 39/96 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó, a nagyi nagykorú ember, szabadon dönthet, hogy akar-e az unokájával élni vagy nem, nem az internet közönségének kell eldönteni ezt helyette. A szülőknek meg NINCS döntési helyzete, KÖTELESEK a Kérdezőt eltartani a 18. életéve betöltéséig, vagy a középiskola nappali tagozata elvégzéséig (de max 20 évig)

Igaz?

2018. febr. 21. 18:55
 40/96 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy elvarom h a szuleim tartsak el a gyerekemet velem egyutt!! Lehet rosszul tettem fel a kerdest de a normalis emberek megertettek

Aki nem tud normalis valaszt adni inkabb ne irjon ide.! Koszonom

2018. febr. 21. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!