Mi a véleményetek az abortuszról?
Én nem értek vele egyet. Védekezni kell,persze véletlen becsúszhat. Ha valaki valami rajta kívülálló tényező miatt nem vállalhatja a babát adja örökbe de ne ölje meg.
Ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok máséra is.
#30, miért is kellene sírni? Egyfelől senki se állította, hogy az örökbe adás törvényszerűen csak rosszul sülhet ki, az állítás az, hogy nincs rá semmiféle garancia, hogy jól sül ki.
A másik, hogy a terhes nő (vagy akár a biológiai apa) szempontjai ez esetben meg kell, hogy előzzék az embrió "szempontjait" szerintem. És ott általánosságban nincs semmi, ami az örökbe adás mellett szólna - leszámítva, ha a nő elvi AB-ellenes.
Kis idézet neked
"Ma Magyarországon 2 380 000 gyermek él. Ebbol 23 000 állami gondozásban. Tehát minden századik (!).
23 000 állami gondoskodás alatt áló gyermekbol 8700 él neveloszülonél
Évi 2-300 gyermeket helyeznek ki nevelőszülőkhöz, ebből 40-50 kerül vissza Intézetbe."
Majd akkor magyarázz ha tisztába vagy az örökbefogadással
Érdekes itt minden örökbefogadó mindennek le van hordva
Itt lehet csak ilyeneket olvasni.Gratulálok!
Neked jobb abba ringatni magad,hogy szar élete lesz.Hát jó neked.
Ja miért is van ennyi állami gondozott??
Fogalmad sincs!
Semmit nem tudsz csak panpogsz
Élj ezzel a tudattal.
Nem nem azt mondtam minden esetbe meg kell tartani a babát.
Csak még a fogalmakkal se vannak tisztába egyes emberek!
Nevelő szülőt összetéveszteni az örökbefogadóval?Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!