Mi a véleményetek az abortuszról?
Én nem értek vele egyet. Védekezni kell,persze véletlen becsúszhat. Ha valaki valami rajta kívülálló tényező miatt nem vállalhatja a babát adja örökbe de ne ölje meg.
Ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok máséra is.
Ha a gyerek beteg és ez hamar kiderül az teljesen más,egy teljes életet élni képtelen babát valószínűleg(problémától függően)én is elvetetnék.
Egy szóval sem mondtam,hogy bűn elvetetni egy babát,de a legtöbb esetben nem értek vele egyet.
Aki inkább elvetetné mint örökbeadná kifejtené,hogy miért?
Aki esett már át abortuszon elmondaná a döntése okàt?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Bírom az abortuszpártiakat, az abortusz hú de jó a magzatnak, de ha örökbe adnák akkor biztos hogy borzalmas kínokkal teli élete lenne a pszichopata, pedofil és gyerekbántalmazó örökbefogadói mellett, ahogy az összes, kb százezer örökbefogadottnak.
De érdekes, mert a valóságban ez nem így van.
Én elítélem azt a nőt, aki gyáván megfutamodik, és a saját hülyeségéért a magzatot bünteti az abortusszal.
Kérdezőnek és utolsónak:
Mert egy baba kihordása és a szülés nem egy pikkpakk dolog. Rengeteg változás, önfeláldozás kell hozzá. Az abortuszhoz szintén, mindkettő döntést nehéz meghozni és feldolgozni.
Ha mondjuk megerőszakolnak egy nőt és abból lesz terhes, már eleve a megerőszakolás terhe hatalmas. Szerencsés az, aki annyira erős, hogy feldolgozza, aztán megszüli a babát és megtartja vagy tovább adja. De ha ez sikertelen, ne kelljen már 9 hónapig vagy tovább pszichológushoz járnia.
Ha a gyereket szerető környezetbe tudja tovább adni, az nagyon pozitív, de a társadalom gyakran eosszul viszonyul egy olyan gyerekhez, aki nem tudja, ki az anyja (mert aki örökbe adja, az lehet, hogy nem akarja vele tartani a kapcsolatot) .
Aki hisz abban, hogy egy magzat már érez, az higgyen abba is, hogy egy gyerekre kihat, hogyha olyan környezetve születik, ahol baromira nem várták...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Abban sokaknak igaza van,hogy ez egx komplikált dolog és mérlegelni kell.
Ha a gyereknek bizonyos okokból jobb, ha megsem születik,le a kalappal a szülök előtt,hogy meghozták ezt a döntést,de aki a szimpla kényelem és önzőség miatt öli meg a gyerekét szzal nem értek egyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!