Mi a véleményetek az abortuszról?
Én nem értek vele egyet. Védekezni kell,persze véletlen becsúszhat. Ha valaki valami rajta kívülálló tényező miatt nem vállalhatja a babát adja örökbe de ne ölje meg.
Ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok máséra is.
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse saját maga, hogy akarja-e vállalni a gyereket vagy sem. Senki másnak nincs ebbe belepofáznivalója.
Mindenki máshogy vélekedik erről, én személy szerint úgy gondolom, hogy ha becsúszna nekem egy baba, annak ellenére, hogy védekezek, és nincs még stabil anyagi hátterem, csak egyetemista vagyok és még nagyon fiatal is, mindenképp elvetetném. Akkor is, ha mondjuk kiderülne, hogy szegény beteg, nem akarnék neki egy nyomorúságos életet. Az pedig punktum nem érdekel, hogy mások mit gondolnak erről, nem nekik kell majd a gyereket felnevelni, hanem nekem, és a testem felett is csak én rendelkezek.
Majd ha nem lesz ennyi tévhit maga az örökbeadásról,fogadásról talán meg fog változni a társadalom
Egyértelműen elvetetném. Aki azzal jön, hogy miért nem adja örökbe a nő, nagy ívben tesz a nőre. Mert a terhesség nem leányálom, egészséget, megélhetést veszélyezteti egyaránt.
Tök mindegy hogy elveteti, a nőt igy is, úgy is ba.szogatni fogják, mert vagy gyilkosozzák, vagy azért cseszegetik mert "szívtelen ri.banc" hiszen eldobta a gyrekét... az meg senkit nem érdekelne milyen helyzetben van az anya, milyen körülmények között, vagy akar-e gyereket egyáltalán. Mert ha "terhes lett akkor szívjon a következménykekkel és punktum". Az hogy a gyereknek rossz élete lesz, mert nem akarták, megint nem szokta érdekelni az abortuszelleneseket. A lelkük megnyugszik hogy az elveik sértetlenek maradtak, kit érdekel hogy minimum két élet el van cseszve?
Szóval semmiképpen nem vállalnám a terhességet- főleg úgy hogy tudom, sok gyerek nem jut soha örökbefogadó szülőkhöz, rengeteget pedig bántalmaznak. És nem, nem tenném magam tönkre valamiért amit nem is akarok. Egy terhes nő se jótékonysági intézmény, nem köteles az életével, megélhetésével, saját biztonságával játszani.
Amúgy kérdező: a nővéremet megerőszakolték kamasz korában, terhes lett- nem is mert róla szólni szegény mi történt vele, tudta hogy apánk őt verné agyon, mert "mekkora ku.rva már" Így oda jutott hogy elvetesse a gyereket. Akkor most ő is gyilkos? Neki is ki kellett volna hordani annak a szörnyetegnek a gyerekét?
Nem kampányolok az ab mellett se ellene.
Nem érint a kérdés.
Csak sok ab kérdésnél felmerül az örökbeadás,fogadás.
Remélem kicsit elgondolkodik rajta és nem támadásnak veszi mert egyáltalán nem annak szántam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!